Publicitat
Esports · 20 d'Abril de 2021. 22:28h.

Pas en fals de Florentino i Laporta

Els sis clubs anglesos abandonen la Superlliga

Pas en fals de Florentino i Laporta

Manchester City, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Totteham i Liverpool abandonaran la Superlliga i els sis clubs anglesos fundadors, segons informa TV3, han acordat iniciar els tràmits per sortir del nou organisme creat fa escasses 48 hores.

Amb la sortida dels sis equips de la Premier, la meitat dels membres fundadors, la Superlliga presidida per Florentino Pérez, i que ha rebut el suport del FC Barcelona, pot acabar perjudicant la nova competició de manera pràcticament definitiva.

Els dotze clubs fundadors, segons diversos mitjans britànics, es reuniran aquesta nit telemàticament d'urgència i debatran la possible dissolució de la Superlliga. De moment, aquesta decisió ja ha provocat la primera dimissió d'un dirigent. El fins ara vicepresident del Manchester United, Ed Woodward, ha dimitit del seu càrrec.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 És la pela, home!, Chez Titole, 21/04/2021 - 17:54

Tot anava de colló de mico, fitxàven cracks per centenars de milions, comissions a repartir entre managers, papàs de Leos i Neymars, presidents i de les juntes. Tot se'n ha anat en orris amb la pandèm,ia, la manca de públics i els sponsors. Calía fer un pas endavant i els ha fet llufa per que els de dalt tampoc volen perdre la mome. Ras i curt.

#4 Arturo Canell, Barcelona, 21/04/2021 - 14:09

Superliga avariciosos, UEFA y FIFA mafiosos avariciosos, hinchas del fútbol, oligofrénicos.

#3 Antifa, L'h, 21/04/2021 - 08:46

Secessionistes!!!!

#2 Martí, sigaleru del luz de gas, 21/04/2021 - 08:43

y eso? si tío Floren no paga los gintonics quien lo hará, el Joan? ese está más tieso que el palo de la estelada del palau. Eso se está poniendo más más feo que pegar a un padre el día de reyes.

#1 Facholin, Barcelona, 21/04/2021 - 05:08

¡¡¡¡¡tontoooooos!!!!! Asi os caiga la del pulpo y os vaya peor que ahora.