Publicitat
Esports · 16 d'Abril de 2018. 17:38h.

Penyes del Barça ‘escalfen’ la Copa

Una quarantena d’entitats demanen vestir de groc per “la llibertat dels presos polítics”

Penyes del Barça ‘escalfen’ la Copa

Estelades al Camp Nou

Una quarantena de penyes, associacions, plataformes i entitats blaugranes demanen als aficionats del F.C Barcelona que vesteixin una samarreta de color groc a la final de Copa del Rei que es jugarà aquest dissabte al Wanda Metropolitano de Madrid. Amb aquesta iniciativa, anomenada ‘Groc a la final’, volen exigir “la llibertat dels presos polítics”.

L’associació Manifest Blaugrana afirma en un comunicat que “estem compromesos amb la llibertat dels presos polítics i dels exiliats”. “Us convidem a expressar el que som en groc: portant la samarreta del Barça de la senyera, o samarretes grogues (a sota de la blaugrana) i fer-les visibles dins de l’estadi a l’hora que soni l’himne d’Espanya”, manifesta l’entitat.

Les entitats que s’han adherit a la campanya asseguren que “avui el groc és el color del Barça”, perquè “som Barça i som poble”. “I com tots els carrers i les places del nostre país, som poble compartint aquest groc. Som, i sabem el que hem de fer”.

El manifestat també denuncia “la repressió de l’Estat espanyol” que durant la dictadura de Primo de Rivera i Franco “ens han tancat el camp, ens han afusellat un president, ens han canviat el nom i l’escut, ens han prohibit la paraula i les nostres banderes”.

barc?a.png

Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#21 Gregari, VNG, 18/04/2018 - 15:58

Cuidado con la diarrea amarilla, que puede ser del páncreas.

#20 Figuerenc, Figueres, 18/04/2018 - 06:07

Sevilla !!!! Sevilla !!!! Sevilla !!!!

#19 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo, 17/04/2018 - 13:03

Es facil; que el FC Barcelona renuncie a jugar una liga y una copa que parece que no le gustan.
Siempre me ha llamado la atención este empeño del catalanismo radical por pegarse un tiro en el pié. Pues nada, nada, a jugar la lliga catalana...

#18 Jordi Guardiola, Barcelona, 17/04/2018 - 11:02

Quina distància de Gamper i Sunyol al Bertomeu. Fins i tot el tèxtil Martí Carreto va dimitir els 50s per les pressions rebudes.
La COPA FRANCO-BORBÒNICA NO LA VOLEM. Àdhuc el Reial la deixa de banda. La nostra ha de ser la Champions, no una de fireta.

Ningú a la grada ni la llotja, i al camp el juvenil i 1-10 = 1 octubre
Ja no és temps de

#18.1 Quina Champions?, Bcn, 17/04/2018 - 17:46

Si seguiu fent el ruc ja veurem en què acabarà tot plegat. Esteu convertint el Barça en un apèndix de la banda dels replegats del procès. La cosa ja es nota i no precisament a favor del club. Pel que fa a la Champions podreu seguir jugant els octaus de final vestits de groc, pero no més enllà. mentre els blancs es peten de riure.

#18.2 pregunto jo, Tarragona, 18/04/2018 - 08:37

Jordi Guardiola, si no voleu la Copa del Rei, per qué hi participeu ??? I la lliga, per qué no en marxeu ??? En lo referent a la champions, aquest any també jugareu la final al sofá davant del televisor. Ho sento...

#17 Fantoche, Carcassone, 17/04/2018 - 09:41

Hay gente muy aburrida en este Bar$a. ¿Que van a ir de amarillo, los 50.000 guiris que van a cada partido al Orinal?