Publicitat
Esports · 24 de Setembre de 2009. 17:16h.

Per què el Barça no ho va denunciar als Mossos?

La versió del director general deixa preguntes sense resposta

Per què el Barça no ho va denunciar als Mossos?

Laporta, envoltat de representants dels mitjans informatius durant l'última Diada

L'argumentació plantejada en roda de premsa del director general corporatiu de FC Barcelona, Joan Oliver, per justificar la investigació sobre quatre vicepresidents del club conté algunes incògnites, punts que no tenen una explicació lògica. Aquestes qüestions són, per exemple, les següents:

- No és creïble que el club, amb problemes amb grups ultres, com els Boixos Nois, no presentés immediatament una denúncia davant el jutjat, la policia o els Mossos d'Esquadra, en el moment en que el vicepresident Joan Franquesa, segons la versió d'Oliver, va comunicar que se sentia investigat. Al marge que el FC Barcelona pugui iniciar la seva pròpia investigació sobre això, el normal, el més lògic, és presentar una denúncia, entre altres qüestions, per les conseqüències que pogués tenir tot l'assumpte.

- És inversemblant que en un club tan presidencialista com el Barça de Joan Laporta, amb un president hiperactiu, el director general decidís, pel seu compte, una operació d'aquesta entitat sense parlar amb el president. Si un vicepresident se sent investigat, el més lògic és que el president ho sàpiga. I també és lògic que sàpiga i que autoritzi la contractació de seguretat privada per investigar aquest vicepresident i tres més, encara que sigui per protegir-los, segons ha dit Oliver. Sobretot, quan ningú s'ha ocupat de presentar una denúncia judicial o policial sobre el cas.

- Tampoc té sentit lògic que el club decideixi sotmetre a una investigació als vicepresidents sense comunicar-los prèviament la nova situació. Si el club pensa que la seguretat d'aquests vicepresidents està en perill, el més urgent és que ells ho sàpiguen per prendre les mesures adequades al cas. A més, el més lògic és comunicar-los que el el club iniciarà una investigació per augmentar la seva seguretat. No té cap sentit que els afectats no sàpiguen el que està passant fins al final, quan se'ls va lliurar, segons Oliver, el resultat de les investigacions.

- Difícilment pot tenir justificació el fet que, si el club veu riscos sobre la seguretat dels seus vicepresidents, i contracta seguretat privada sobre això, deixi fora de l'assumpte un altre vicepresident, Alfons Godall, que a més és íntim amic del president Joan, Laporta. Per què queda fora d'una investigació sobre seguretat que afecta la resta de vicepresidents?

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Marc Sabatés i Laporta, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 26/09/2009 - 12:47

El terreny és terreny , jo jo m " ocupa del despatx. Sr Joan Laporta és el millor President del Barça de tots el temps .
MARC-SABATES.COM

#10 ValenciàDeLaMarina, Benidorm, 25/09/2009 - 14:30

Es nota que ja comença forta la campanya anti-independentistes. Laporta, Carretero...qualsevol sospitós d'independentista, l'espanyolisme carregarà contra ells

#9 me'n ric dels rucs, i n'és un, 25/09/2009 - 14:13

laporta no li arriba als talons en Francesc Macià, Lluis Companys o Jordi Pujol. Nomes un pobre infeliç que es pensa que pot embaucar a tota Catalunya. només embauques aquells culers que viuen exclusivament del resultats del nostre Barça o a inde. radical

#8 Eduard, Santa Coloma de Gramenet, 25/09/2009 - 14:13

Per què els directius si és tan greu no ho van denunciar als Mossos quan ho van saber? Perquè els mitjans després de tants mesos ho treuen a la llum amb tant de bombo?

#7 a marc i cia, manresa, 25/09/2009 - 02:32

hi ha que volen ser tan catalans, tant culés, tant de la seva, que CRIDEN I CRIDEN que termina\'n sent tant rucs (català, això si), que son patètics i fan el ridícul mes espantós, en fi de ximples, radicals i baladres hi ha a tot arreu