Publicitat
Esports · 12 d'Abril de 2010. 20:50h.

"Per què menteix el senyor Rosell?"

Laporta insisteix en què li va dir "dues vegades" que hi havia una comissió per vendre Ronaldinho

"Per què menteix el senyor Rosell?"

Rosell, en una imatge d'arxiu

Joan Laporta ha insistit en què l'exvicepresident esportiu del Barça, Sandro Rosell, li va dir dues vegades que hi havia una comissió "per tu i per mi" en el cas de traspassar Ronaldinho al Chelsea.

A la seva pàgina web, el president del Barça ha indicat que a l'hotel Crillon de París "el Sandro em va tornar a recordar que si traspassàvem el jugador hi havia una comissió 'per tu i per mi' del deu per cent del traspàs, el qual el Chelsea havia xifrat en cent milions. I va tornar amb el ‘no et dic de fer-ho, eh, Jan, només t’ho recordo'. Era la segona vegada que m’ho deia i el vaig enviar a fer punyetes". La primera havia estat a Madrid.

Després de l'anunci d'accions legals per part de Rosell, un cop finalitzat el procés electoral, Laporta s'ha preguntat "Per què menteix el senyor Rosell?" i ha afegit que "avui, després de tornar a recordar aquell episodi, i de veure la seva reacció negant els fets, tinc cada cop més el convenciment que no només tenia intenció d’informar-me, sinó voluntat de tirar-ho endavant. Insisteixo: per què nega ara el que em va dir?"

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Joan, Sabadell, 14/04/2010 - 14:32

De ben segur Rosell tindrà altres merdetes que ha anat deixant. No es pot ser un tauró als negocis del futbol i que no t'acabin sortin les vergonyes. A veure com es la següent, ja no podrá deixar la demanda contra qui sigui per després de les eleccions

#16 Saprissa, Sants, 14/04/2010 - 09:46

per una vegada Ramon estic d acord amb tu,inclós molt encertat l exemple de la visita de Chamberlain a la alemania nazi i al tornar a anglkaterra va dir q la pau estava garantida,veig q en saps noi

#15 Joan Carles, Barcelona, 14/04/2010 - 01:23

Considero que fer noticia de les paraules publicades en un llibre amb un únic objectiu (clarament electoralista) del senyor Laporta, i reforçades en la web personal del mateix individu, demostra la poca categoria periodística de mitjans com aquest.

#14 A QUIÉN HAY QUE CREER?, BCN, 13/04/2010 - 18:44

al margen de mentir a mujer/hijos antes y a amante después...
-Mintió con lo de Beckham.
-Mintió con las entradas de París
-Mintió con las alfombras de Gaspart
-Mintió lo del excuñado en la asamblea
-Mintió con la no-venta de patrimonio
-Mintió a TV3

#13 Ramon, Barcelona, 13/04/2010 - 18:18

Rosell va deixar la junta al cap d'un any amb l'argument que "el model era equivocat". Es tracta de la cagada més aparatosa en un pronòstic des que Chamberlain torna de Munich i assegura que la pau europea està garantida.