Publicitat
Esports · 3 de Desembre de 2009. 11:42h.

Pipi Estrada surt en defensa de Laporta

El periodista va estar a la festa i el defineix com "un home sincer, obert i afable"

Pipi Estrada surt en defensa de Laporta

Pipi Estrada, amb la seva ex parella (foto: Telecinco)

El periodista esportiu Pipi Estrada, conegut també per les seves aparicions en la premsa del cor, ha explicat en un article d'opinió a Marca que va estar a la festa de Luz de Gas i ha volgut "aclarir certs malentesos i rumors que caminen circulant per allà. Per respecte a un home sincer, obert i afable com Joan Laporta em veig en l'obligació moral en cas de relatar el que allà vaig poder veure".

"Després de veure les fotos que s'han publicat, cal tenir en compte certes coses. Allò de diumenge a la nit no va ser ni una festa privada, ni una festa antimadridista, ni molt menys, una festa que acabés a primera hora del matí. S'estan dient massa coses que són molt lluny de la realitat. A la discoteca barcelonina 'Luzde Gas' el que jo vaig presenciar en primera persona va ser, de manera simple i planerament, una nit del president Joan Laporta amb el seu cercle intern d'amics. Res més".

"El president va estar a tota hora acompanyat per la seva parella sentimental, pels seus amics i, fins i tot, per algun periodista. En un reservat o una mica semblant? No, a la vista de tot el món perquè, quan un surt a passar-s'ho bé -com en tantes altres ocasions ha ocorregut- un no s'ha d'amagar".

"Entre els amics de Laporta, per posar diversos exemples, vam poder veure el representant de Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, que va arribar a l'1 a.m. i va abandonar el lloc sobre les 2:45 a.m. També estaven amb el president Álex de Felipe, íntim de Laporta, Fermín, regent d'un dels millors restaurants de la Ciutat Comtal o, fins i tot, el directiu Sala i Martí que presenciava plàcidament des de la seva cadira la vetllada a tall de convidat de pedra".

"Potser el més actiu va ser Laporta que, pel seu caràcter, per la seva forma de ser o pel seu do de gent només pretenia gaudir d'una alegria sana, divertida i, sobretot, respectuosa. Que consti que incideixo en allò de respectuosa perquè, en cap moment, no hi va haver càntics contra el Reial Madrid ni al·lusions al rival que acabaven de derrotar al Camp Nou".

"Tampoc no va ser Laporta l'encarregat de destapar el champagne. Tampoc. És més, la iniciativa va partir d'un grup de terceres persones que envoltaven al màxim mandatari a qui van regar", igual com a molts dels quals allà es trobaven".

"La festa va començar a l'1 a.m. i es va acabar entre les 4:15 i les 4:30 a.m. en "Luz de Gas". Ni insults, ni mofes, ni desqualificacions. Només un grup de persones que volien sortir a passar-s'ho bé una nit de diumenge. I no és la primera vegada, ja que la discoteca barcelonina és un punt de celebració en el qual, de tant en tant, l'entorn de Laporta surt a passar-s'ho bé. Com tot el món".

"Jo ho vaig veure en primera persona i no s'han de treure les coses de polleguera. Si no... arribats a aquest punt em faria diverses preguntes: on és el delicte que algú surti amb els seus amics? I el de gaudir d'un moment de felicitat anés del futbol? Si hi havia una cosa per amagar... per què tot es va fer en vista de diversos periodistes que eren a la sala? "

"Per tant, i a tall de resum, allò de diumenge va ser només una vetllada agradable en la qual el president del Barcelona va sortir amb els seus amics a divertir-se. I és que al president sembla que, últimament li va tot bé: la seva vida sentimental va bé, els seus amics estan al costat d'ell i el seu equip guanya el triplet, la Supercopa i el desembre pot lluitar pel Mundialito. Sota el seu mandat, i que això no se li oblidi a ningú, Laporta ha aconseguit que el Barcelona hagi fet història... Y el que li queda si l'equip continua jugant com ho està fent", conclou.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Lluís, banyoles, 03/12/2009 - 20:22

Sou tan curts que condemneu el missatger ignorant maliciosament el missatge. Que Pipi Estrada sigui com és no vol dir que el que digui sigui cert. Fins i tot els meus alumnes de primària ho saben.

#17 Ramon, Lleida, 03/12/2009 - 19:47

Que portin al Tubunal Constitucional si en Laporta es pot divertir de nit a les Discos.

#16 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 03/12/2009 - 19:24

Moltes gràcies Pipi Estrada .
Visca Joan Laporta i Estruch
Visca Barça i Catalunya lliure .
MARC-SABATES.COM

#15 Saprissa, Sants, 03/12/2009 - 18:25

tota la raó Hayek,i diria q en la mateixa proporció i qui digui el contrari es chovinista

#14 Ruben, Cornellà, 03/12/2009 - 17:42

Pipi, que pixes fora de test, contrasta la info que has de donar amb qui t'ha enviat a fer-ho i no el contradiguis home. Laporta s excusa en que era 1 celebració privada i tu el primer que dius es que de privada res. S agafa abans un mentider que un coix