Publicitat
Esports · 8 de Setembre de 2019. 11:30h.

Piqué es declara espanyol

El futbolista mostra el seu suport a Rafa Nadal als EUA

Piqué es declara espanyol

El futbolista del FC Barcelona, Gerard Piqué, s'ha declarat espanyol en declaracions a 'Eurosport' que recull l'ABC i ha mostrat el seu suport a Rafa Nadal  cara a la final d'US Open que enfronta el balear amb el rus Daniil Medvédev.

Piqué s'ha desplaçat fins als Estats Units per veure el torneig i promocionar la nova Copa Davis, que es jugarà entre els dies 18 i el 24 de novembre i de la qual és responsable.

"Òbviament Nadal és el favorit per la seva carrera i per tot el que ha aconseguit, però en el tennis mai se sap. Els quatre tennistes de les semifinals tenen un potencial increïble ... Mai saps. Però jo sóc espanyol i desitjo que guanyi Nadal", ha remarcat.

"Admiro la constància i perseverança de Rafa de ser-hi al cim moltíssims anys. Arribar a l'elit és molt difícil, però mantenir-se a un nivell tan alt és una cosa que només està a l'abast dels genis. Els valors de lluita i esforç que transmet també són encomiables", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Julio Loras Zaera, Tortosa, 10/09/2019 - 17:45

Per mi, com si es declara marcià.

#9 luisalb, zgz, 09/09/2019 - 09:12

Piqué ha tenido problemas con diversas declaraciones con indepes, con no indepes y con personas de otras comunidades autónomas. Yo estoy convencido que Piqué ve con claridad la situación, es ciudadano español y no reniega de ello como hacen otros pero se siente muy catalán, que me parece lo muy lógico.

#8 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 09/09/2019 - 01:44

o oh ohh!! que decepción.
otro botifler pels tractorians.

#7 Decebut, bcn (tbn), 08/09/2019 - 19:57

No cal que es declari. Sempre ho ha sigut (i ho serà).

Piqué és més espanyol que el pa amb tomàquet i la botifarra amb seques.

#6 Mesetario, Meseta, 08/09/2019 - 17:09

Piqué, eres el autor del último gol que yo he visto en directo en un campo de fútbol (España 1, Turquía 0, en vikingolandia)

Pero si te consideras español, no vayas a manis donde la gente va a apoyar la idea de que los catalanes no sois españoles.