Publicitat
Esports · 19 d'Abril de 2022. 09:12h.

Piqué fa com el Rei Emèrit

El jugador del Barça defensa que "tot és legal" amb les comissions cobrades

Piqué fa com el Rei Emèrit

El jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué, ha comparegut per a donar explicacions sobre els audios filtrats, segons els quals hauria pactat amb el president de la RFEF, Luis Rubiales, el cobrament d'una comissió milionària per traslladar la Supercopa a l'Aràbia Saudita a través de la seva empresa Cosmos.

“No tinc res a amagar. Tot el que hem fet és legal”, ha dit Piqué, a més de reivindicar que “em sento molt orgullós de l'acord que vam fer. Amb el canvi de format, la RFEF va passar de cobrar 120.000 euros a 40 milions d'euros i aquest benefici ha estat per tot el futbol espanyol. L'únic il·legal de tot això és que algú ha tret uns àudios privats i ningú ho investigarà…”.

Piqué ha negat que hi hagués un conflicte d'interessos amb el president de la RFEF: “on és el conflicte d'interessos? Una cosa és la part comercial i l'altra, l'esportiva. En els tres anys de competició, s'ha vist alguna ajuda cap al Barça o cap a mi?”.

 

Piqué ha justificat els seus tractes amb països poc respectuosos amb els drets humans perquè “l'esport és una magnífica eina per a obrir els països més tancats, per molt que les lleis o la seva manera de pensar sigui molt diferent a la nostra”.

El central blaugrana també ha avançat que sortiran més àudios i que en ells apareixerà el nom del Rei emèrit. "No conec de res el Rei emèrit de res, però en aquell moment devia entendre que ens podia ajudar pels seus contactes”, ha dit.

També ha defensat que “no m'he ficat pels diners, podria estar tota la meva vida llençat en un sofà sense fer res. En aquesta societat generar diners vol dir èxit i m'agrada ser exitós en tot el que faig”.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#21 Joan, BCN, 20/04/2022 - 11:18

Geri, ets el gilipolles típic barceloní. Llàstima que La Oca estigui tancada. Pijo dels collons.

#20 pepe, Andorra, 19/04/2022 - 19:48

si el acuerdo es entre los clubs y el acuerdo esta bendecido, regado mas bien, con dinerito fresco, todos estan de acuerdo y el dinero va a las entidades y no a bolsillos particulares, no veo donde esta el problema de un acuerdo comercial beneficioso para todas las partes, otra cosa es q no le guste a alguien, pero sera pq no se ha llevado nada.

#18 nyerro, L'Escala, 19/04/2022 - 17:00

Un altre que va pel mon donant lliçons d'ètica i responsabilitat moral, fent negocis amb gent que encara fan execucions publiques decapitant gent .... molt bé noi, donem.li un bon aplaudiment...

#18.1 Trafalgar, Girona, 19/04/2022 - 18:09

En Piqué i la RFEF, ehhhhh ....

#18.2 Patumeiro, Sant Patumet, 20/04/2022 - 12:36

Asi son todos estos "fiscales" q pululan por todos los medios de comunicacion, la sociedad y la politica, q se dedican a bautizar a todo el mundo dando lecciones de moral, cuando son ellos los primeros q se tendrian q mirar al espejo para ver q son iguales.

#17 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 19/04/2022 - 16:33

Piqué es el "puto amo".

#17.1 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 20/04/2022 - 13:36

Anda, ¿Eso opinas del rey emérito?

#16 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 19/04/2022 - 16:18

Piqué es otro de tantos ejemplos que demuestran la excelencia que tenemos los catalanes para convertir la hipocresía en una obra de arte (económicamente hablando,por supuesto)