Publicitat
Esports · 26 de Setembre de 2013. 19:17h.

Piqué i Arbeloa s'enganxen a Twitter

El jugador del Madrid replica un missatge del blaugrana sobre la victòria del Madrid a Elx

Piqué i Arbeloa s'enganxen a Twitter

Arbeloa i Piqué

El jugador del Reial Madrid, Álvaro Arbeloa, ha replicat una piulada del jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué, que s'ha queixat del que ha passat durant el partit entre l'Elx i el conjunt blanc.

El central blaugrana ha escrit "veient una pel·lícula d'humor pel Canal+ Liga... Sempre va bé a aquestes hores de la nit!" i el defensa blanc li ha replicat: "Molt contents amb els 3 punts! M'alegro que alguns canviïn el teatre pel cinema, això sempre està bé!", fent al·lusió a la frase que Mourinho va pronunciar quan entrenava el Chelsea l'any 2006.

L'equip de Carlo Ancelotti s'ha imposat a l'Elx (1-2) gràcies a un penal xiulat per Muñiz Fernández en el temps afegit. "Ha estat un robatori", ha manifestat el capità de l'equip local en acabar el partit.

Per la seva part, l'entrenador italià també s'ha referit a la piulada de jugador del Barça i ha dit que "el que ha de fer Piqué és parlar, però al camp".

Piulada d'Arbeloa

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Saprissa, Sants, 27/09/2013 - 10:04

hi ha q reconéixer q la contestació de Arbeloa és bonissima hahaha, mo m'ho esperaba pas d ell

#2 Cocopera, Mi casa, 27/09/2013 - 09:29

Luego se quejaban de Mou. Este año los culerdos han EMPEZADO la guerra: Tata contra Bale, Piqué habla de Bankia, ahora habla de árbitros, Alves hablando de la prensa de la capital ... #segundores #piquebocachancla #siemprerabiosos #piquedejaelcasino #piquevigilatusfinanzas #culerdosembargados

#1 pol, Balaguer, 27/09/2013 - 08:28

Les concentracions de la Roja han de ser una passada....