Publicitat
Esports · 10 d'Octubre de 2016. 08:41h.

Piqué perd la "il·lusió" de jugar amb Espanya

El jugador anuncia que deixarà 'la Roja' després del Mundial de Rússia

Piqué perd la "il·lusió" de jugar amb Espanya

Gerard Piqué, mostrant la samarreta

El central internacional del Barcelona Gerard Piqué ha anunciat que deixarà la Selecció espanyola al 2018, després de disputar el Mundial de Rússia. L'anunci l'ha fet després de veure implicat en una nova polèmica per retallar la samarreta i molts interpretar que havia tret la bandera d'Espanya.

"Ho he intentat tot però ja no aguanto més, el d'avui amb les mànigues és la gota que fa vessar el got. Han aconseguit que perdi la il·lusió per venir aquí i encara que després de Rússia tindré només 31 anys, ho deixaré", ha assegurat.

"No sóc ben rebut aquests anys encara que ho dono tot i ho segueixo donant, òbviament hi ha gent que considera que millor que no hi sigui. Estic molt il·lusionat amb el nou projecte de Julen, ens donarà moltíssim, per això seguiré fins al Mundial. Hem començat i acabarem junts", ha afegit.

La Federació Espanyola de Futbol ha emès un comunicat per aclarir que l'equipació de màniga llarga no porta cap ensenya i per transmetre el suport al central internacional del FC Barcelona. "La RFEF vol aclarir que la samarreta adidas de mànigues llargues usada no té rematada amb els colors nacionals", remarca.

59 Comentaris

Publicitat
#36 Ona, Valls , 10/10/2016 - 23:24

I perque no plega ja? Perquè ha d'esperar? Si ha d'esperar no se quant de temps, no calia que digues res

#35 La hora de los egoistas, Bcn, 10/10/2016 - 21:09

"Lo he intentado todo pero ya no aguanto más, lo de hoy con las mangas es la gota que colma el vaso. Han conseguido que pierda la ilusión por venir aquí y aunque después de Rusia tendré solo 31 años, lo dejaré" Yo no entender, decir ya no aguantar más y seguir cuatro años más. Difícil entender.

#35.1 DARDO121, BARCELONA - SPAIN, 11/10/2016 - 15:58

En un asqueroso mercenario que muerde la mano que le da de comer, es lo que se espera de el.

Le hace la peineta al Himno de España, pero se agarra como un miserable a la puta pela.

Y luego dice que no es separrata

ten hombria y dignidad y vete ya, no busques excusas de nenaza

#34 Joan del Bages, Manresa, 10/10/2016 - 20:37

Em recorda quan cert diari esportiu de Madrid deia que en Xavi es doblegava expressament les mitgetes per suprimir els colors de la bandera, o quan l'Arconada jugava amb mitjons blancs. D'en Rafa Gordillo, que jugava amb els mitons baixats no en varen dir mai res, N'hi ha que fan independentistes...

#33 Joan del Bages, Manresa, 10/10/2016 - 20:34

Sóc soci del FCB de molts anys i no m'ha caigut mai bé en Piqué. Prepotent, cregut, irrespectuós (escopinada al cap del sr. Cortés, saludant al BN de les bengales el darrer derby a Montjuïc, etc) però aqui els que l'han criticat s'han retratat ells mateixos. Les mànigues no portaven cap distintiu,

#32 Faithless, Barcelona, 10/10/2016 - 19:12

De la part que diu "La RFEF vol aclarir que la samarreta adidas de mànigues llargues usada no té rematada amb els colors nacionals, què és el que no podeu entendre?
Massa paciència ha tingut Piqué amb la maleducada afició de la Roja!

#32.1 Ciudadano X, Barçalunya Qatar Foundation, 10/10/2016 - 20:24

Unos cuantos iban con la camiseta corta, que tiene la bandera en las mangas y como tenian frio, una térmica blanca debajo. Piqué cogió una normal de mangas largas (que no tiene bandera, cierto), le cortó las mangas y debajo se puso la térmica larga... Que le han pillado y punto. O eso o es tonto.