Publicitat
Esports · 26 de Juny de 2013. 09:22h.

Piqué reivindica l'espanyolisme dels catalans de la Roja

"Si no et sents espanyol, és clar que no estaries jugant a la selecció espanyola"

Piqué reivindica l'espanyolisme dels catalans de la Roja

Piqué, a la dreta

El defensa català del Barça, Gerard Piqué, assegura en una entrevista a El Confidencial que en les concentracions de la selecció "no es toca la política. No té cap sentit. Tots tenim el mateix objectiu i no tindria sentit".

Malgrat això, explica que "tots els que estem aquí lluitem per un país com Espanya. Formem equip. Ningú no escull néixer en un lloc. Formem un equip de tots els que han nascut a Espanya i lluitem contra altres països. La política no té cabuda en el món de l'esport. De veritat".

Per a Piqué, "no s'és més o menys català o madrileny per jugar per Espanya". "Una cosa és jugar amb la selecció espanyola i després el que puguis sentir. Si no et sents espanyol, és clar que no estaries jugant a la selecció espanyola", afegeix.

També parla dels espies que el seguien per ordre del Barça i apunta que "no crec que trobessin res dolent perquè, si no, ja ho haurien tret. Ja estarien plenes les portades de temes meus. Però no, res d'això".

"N'hi hauria hagut prou amb parlar amb mi. Vaig ser prou honest amb l'entrenador i amb el club com perquè em posessin un espia. És una decisió que es va prendre fa anys, en èpoques anteriors". En aquest sentit revela que "fins i tot el vaig acabar seguint jo a ell. Em vaig adonar i el vaig denunciar. La Policia el va acabar agafant. És un tema passat".

Publicitat
Publicitat

102 Comentaris

Publicitat
#67 pep, bcn, 28/06/2013 - 21:59

Perque li foteu tan de cas a aquest nen ?? deixeu-lo que foti coces a la pilota incanti el waka waka a la nit. Pais ¡!

#66 Avidal, Sant Adrià de Besòs, 27/06/2013 - 18:21

Jugar amb Espanya requereix sentir-te mínimament identificat. Hi han molts casos de jugadors que posteriorment es van declarar favorables a la independència, sobretot al País Vasc, i que varen jugar amb Espanya.

#64 Raul, cunit, 27/06/2013 - 13:55

Que no es pot ser català i espanyol a l'hora ?

#63 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 27/06/2013 - 11:44

Ho son Catalans ho son Espanyols les dues coses ala vegada es imposible ser he . Si son hi volem Ser Espanyols molt bé pero despres no diguin son catalans dirien una mentira Els Estimen a Espanya no pas a Catalunya

#62 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 27/06/2013 - 10:17

Els valors del futbol Espanyol , ser infidel a la Dona ja ja . Que valores mas bonitos defienden els jugadors de la Roja . Quel matrimonio no vale nada que tener dinero y fama es lo mismo ser un sinvergüenza LA ROJA como el REY Ponen los cuernos asus esposas fantastico