Publicitat
Esports · 18 d'Abril de 2022. 12:24h.

Piqué s'hauria embutxacat 24 milions en comissions

Per la Supercopa celebrada a Aràbia, segons El Confidencial

Piqué s'hauria embutxacat 24 milions en comissions

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va pactar amb Kosmos, l'empresa presidida pel futbolista del FC Barcelona Gerard Piqué, una comissió milionària per portar la Supercopa d'Espanya a Aràbia Saudita, segons ha publicat El Confidencial.

El digital revela que el president de la RFEF, Luis Rubiales, va pressionar les autoritats de Riad perquè abonessin a Piqué fins a 24 milions d'euros per disputar el torneig en aquest país i va intentar després amagar la participació del futbolista al contracte.

El contracte amb Sela, la companyia pública saudita, garantia a la Federació 40 milions per edició i a Kosmos, empresa del jugador, quatre milions per cadascun dels sis exercicis, és a dir 24 en total.

Les negociacions per la venda de la Supercopa van començar a finals del 2018. El defensa del Barça va proposar convertir el torneig en una 'final-four' per augmentar el valor dels drets televisius.

Luis Rubiales va autoritzar Gerard Piqué a sondejar en secret el mercat audiovisual per així trobar  possibles compradors. A partir d'aquell moment, el jugador del Barça va passar a treballar per a la Federació.

De fet, el novembre de 2019, el president de la Federació va admetre que l'empresa de Gerard Piqué estava involucrada en l'operació de la Supercopa. "Piqué, no, però Kosmos, una empresa on està ell en el seu accionariat, ens presenten a la gent d'Aràbia Saudita", va dir Rubiales a la Cadena Ser.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#26 Presa de pèl, Chez Titole, 19/04/2022 - 11:16

Sols cal veure els missatges entre Piquè i el xorisso de la Fe+deració, HBom veu clarament que tot plegat és una xorissada.

#25 Pepón, Bcn, 19/04/2022 - 08:54

Guardiola abrió el camino y Xavi y Piqué lo han seguido. Y es que los tres están muy necesitados y necesitan hacer negocios con criminales que mutilan y lapidan. Eso sí, luego los tres nos dan sus clases magistrales de democracia y derechos humanos. Capullos

#24 Pepón, Barcelona, 19/04/2022 - 08:51

Qué necesidad tiene un tipo que está forrado de hacer negocios con mutiladores y lapidadores? Me recuerda al Juancar. Debe ser verdad eso que dicen que el dinero es la droga más fuerte que hay.

#23 Pepón, Bcn, 19/04/2022 - 08:49

El mundial de Qatar es un monumento a la hipocresía de todos aquellos que dicen defender los derechos humanos y la democracia. Una auténtica vergüenza.

#22 Pepón, Bcn, 19/04/2022 - 08:46

Hacer negocios con regímenes mutiladores y lapiladores te inhabilita para ir por la vida dando lecciones de democracia, derechos humanos, ética y etc...