Publicitat
Esports · 14 d'Octubre de 2010. 22:37h.

Polèmica pel català al Barça

L'expresident del club critica que Rosell fes servir el castellà a la trobada de penyes

L'expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, ha criticat que l'actual màxim mandatari del club, Sandro Rosell, utilitzés el castellà al XXXIè Congrés de Penyes fet a Barcelona el passat mes d'agost.

Segons Laporta, Rosell ha incorregut en "situacions de no respectar el català en molts àmbits de la gestió i l'actuació del club. Jo crec que això és un acostament i fer-li l'ullet a la caverna mediàtica espanyolista", ha afegit.

Per a l'exdirigent barcelonista, la visita de Rosell al president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, va ser un "acte de submissió i vassallatge impropi d'un president del FC Barcelona".

Rosell, en una foto al Congrés de Penyes del Barça
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Potaroig, Tàrrega, 15/10/2010 - 22:11

A Gaspar el vem fer marxar amb mocadors i ara posem a un altre Gaspar, estem acavats, el que hem guanyat aquets 7 anys amb el Joan ho hem perdut amb aquest fatxa. Fora Sandro.
Si tant t'agrada el espanyol, tens un club al Prat o un altre a Madriz.
Jordi Potaroig.

#15 Laporta millor president de l'història del futbol, Lleida, 15/10/2010 - 14:22

Sandro Rosell apart d'incumplir els estatuts (on és oriol giralt ara?), va parlar amb la mateixa llengua dels que va assesinar el nostre president Josep Sunyol, i va anar a rebaixar-se amb el desgraciat del president extremeny que apart de robar-nos ens insulta..Rosell causa vergonya aliena

#14 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 15/10/2010 - 13:33

VISCA JOAN LAPORTA PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA //*//

#13 Ferran, viladecans, 15/10/2010 - 11:21

Ara es el que toca... Laporta vol ser president de Catalunya, i ara toca aguantar el seu egocentrisme nacionalista. Aquell que no li deixa veure, que la gent que vol posar-li les piles no ho fa per resentiment sino per justícia. Ara toca aguantar a Laporta fent-se el víctima, amb un objectiu: 28N

#12 emilio, a@a.com, 15/10/2010 - 11:04

cuando Laporta ganó las elecciones su claca electoral le jaleaba con el Laporta President Cataluña Independent. Pues bien, Laporta ya no es presi y la Independencia no ha caido como fruta madura. Entiendo que esteis picojosos.