Publicitat

Koeman demana "paciència"

Pols a Laporta

L'entrenador del FC Barcelona, Ronald Koeman, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per llegir un comunicat sense acceptar preguntes. Koeman ha demanat "temps", ha recordat la mala situació financera de el club i ha advertit que no es poden esperar "miracles".

"El club està amb mi com a entrenador en una situació de reconstrucció, la situació financera del club està vinculada a les actuacions esportives i viceversa. Això vol dir que nosaltres com a plantilla hem de reconstruir l'equip de futbol sense poder fer grans inversions financeres”, ha al·legat.

"Això necessita temps", ha reivindicat, a més de considerar que "quedar en un alt rànquing a la lliga seria un èxit". "El futbol europeu és una bona escola per a aquests grans talents i a la Champions League no es poden esperar miracles", ha dit.

"Recolzin la política tècnica i el procés que estem realitzant. Jo sé que la premsa reconeix aquest procés. No és la primera vegada en la història del FC Barcelona que això passa. Comptem amb el vostre suport en aquests temps difícils. Com a plantilla i jugadors, estem satisfets amb el suport que vam tenir davant el Granada. Visca el Barça", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Les regles d'or, Barna, 23/09/2021 - 13:24

Tampoc és tan difícil: eL QUE TORNA LA PILOTA AL PORTER - A LA BANQUETA
-el que no corre cap endavant - a la banqueta
- el que no s'infiltra per les bandes - a la banqueta.

#6 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, CULERS EMPRENYATS SON , 22/09/2021 - 21:25

KOMAN TIENE UNA CARA QUE NO SE LA PISA POCA SOLTA .PACIÈNCIA , Venimos de PERDER LA CHAMPIONS Y LIGA DE LA TEMPORADA PASADA .PERDEMOS EN LA CHAMPIONS ,O - 3 , Empatamos 1-1 en la LIGA CON EL CORDOBA .Con todo respecto para EL CORDOBA .Pero el BARÇA Debio ser superior marcarle mas goles ganarle .LOS CULERS ESTAMOS DESESPERADOS .

#5 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 22/09/2021 - 19:23

Hay que tener paciencia y ser optimistas. Algún día volveremos a ver al Barça campeón de la Liga Española y de la Copa del Rey. Lo que tiene más difícil es llegar a ser campeón de la Lliga de la República Catalana.

#4 Tiky-Taky and the xucleitors, Chez Fangue, 22/09/2021 - 18:28

En Jan ensenyaculs es pensava que al calaix hi havía algun calerò, pero s'equivocava d'allò més, s'ho havíen polit tot. El Messi que ja renqueixava volía "guita" i el Papà diguè: Pibe, vit-te, aqui no hay guita i varen fotre el camp amb els gabatxos. El que resta son quatre jubilats que fan el tiky-taky i poca cosa més-

#3 Jos, VNG (Ghost Republic), 22/09/2021 - 18:15

Vingui qui vingui, el Barça està en periode de transició, jo no esperaria gaires bons resultats en els propers temps.