Publicitat
Esports · 25 de Maig de 2017. 16:33h.

Presó sense fiança per a Sandro Rosell

La jutge considera que hi ha risc de fuga, de destrucció de proves i de reiteració delictiva

Presó sense fiança per a Sandro Rosell

Una imatge de l'expresident del FC Barcelona, Sandro Rosell

L’Audiència Nacional ha decretat presó sense fiança per a l'expresident del Barça, Sandro Rosell, després d’haver estat detingut per un presumpte delicte de blanqueig de diners provinents de comissions il·legals de la selecció brasilera de futbol. La jutge que porta el cas, Carmen Lamela, considera que hi ha risc de fuga, de destrucció de proves i de reiteració delictiva.

La magistrada també ha dictat l'ingrés a presó de l'advocat i polític andorrà Joan Besolí, a qui s'atribueix la creació d'empreses al Principat amb les quals s'haurien blanquejat els diners. El fiscal Vicente González Mota havia demanat presó sense fiança per a Sandro Rosell.

La jutge ha pres la decisió després que l’expresident del Barça hagi declarat durant dues hores. A Rosell se l'acusa d'haver organitzat una xarxa de blanqueig de capitals per netejar els diners procedents de comissions il·lícites cobrades pels drets d'imatge de la selecció de futbol del Brasil.

7 Comentaris

Publicitat
#6 Alejandro, Barcelona, 26/05/2017 - 20:47

Alguien me puede explicar por qué los delitos de pederastia ya sea seglar o eclesiástico prescriben con el tiempo y, los delitos de fraude no? Sabiendo que los menores no se atreven a denunciar hasta que son mayores, ¿ por qué no se tiene en cuenta este hecho y prescriben? ¿A nadie se le ha ocurrido denunciarlo?

#5 Laughter, L'H-España, 25/05/2017 - 20:25

En Soto del Real, juntos Rosell y Pujol jr. ¡menudo peligro! Estos van a la lavandería a blanquear ropa, seguro, que de esto saben un rato.

#4 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 25/05/2017 - 19:35

Es veu TV3 a Soto del Real ?

Ja poden anar pensant en crear el Modulo Catalan que ha començat la varema.

#3 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 25/05/2017 - 18:54

Tu tambe fill meu ?

Es fantastic.

#2 Carlos Gomez, l´escuepta nasiunal, 25/05/2017 - 18:11

Tu tambe fill meu ? Ja nomes falta un bisbe.

No en quedareu cap.