Publicitat
Esports · 21 de Març de 2012. 16:09h.

Primera crisi directiva de l'era Condal a l'Espanyol

Antonio Morales dimiteix com a conseller, responsable del futbol base i representant del club davant la Federació Catalana

Primera crisi directiva de l'era Condal a l'Espanyol

Antonio Morales, en una foto d'arxiu. (Foto: rcdespanyol.com)

Antonio Morales ha dimitit de tots els seus càrrecs al RCD Espanyol, a través d'una carta adreçada al president de l'entitat, Ramon Condal. Morales ha renunciat a seguir sent el màxim responsable del futbol base, conseller i representant del club davant la Federació Catalana.

Morales ha indicat que les raons del seu adéu "no són unes altres que la reestructuració del futbol base plantejada justament ara, per sorpresa i amb una urgència incomprensible, que em fa entendre que la meva gestió ha estat dolenta, molt dolenta, si ens atenem a la circumstància que amb el que s'estan jugant a la competició els nostres equips no es pot esperar al final de la temporada per fer-la".

El ja exconseller ha indicat que tot plegat li sembla "surrealista" i que no li han deixat "una altra opció que presentar la meva renúncia a tots els càrrecs". "Romandre al club després de cessar els meus col·laboradors més directes i de confiança no té cap sentit i evidencia que es qüestiona la meva gestió des de l'arrel".

"He aportat tot el que he pogut i ho he fet robant a la meva família i als meus compromisos empresarials moltes hores que ara podré recuperar, i no entro en les qüestions econòmiques que han sorgit treballant en pro de l'Espanyol durant aquests anys", ha afegit.

Per la seva banda, el club ha emès un comunicat en el qual s'ha informat que "en les últimes hores, el club va comunicar als responsables del futbol base la intenció de dur a terme una reestructuració en els òrgans de direcció i gestió del futbol formatiu blanc-i-blau".

"Coneixent la planificació prevista, Morales ha decidit cessar de les seves funcions per motius personals que ha comunicat degudament als seus companys de Consell, un fet que també afecta al seu càrrec a la Federació Catalana de Futbol, com a dirigent representant del club", ha assenyalat l'entitat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 23/03/2012 - 11:44

SOC FELIC ! !
espanyol de madrit .

#1 Casanovas, Santadrià, 22/03/2012 - 16:11

Va fer fora intermediaris i comissionistes i això no es perdona. Se'n va anar de viatge i quan va tornar el Pochettino li havia fitxat un holandès i una altra "perla" estrangera patrocinada per un amic. Què és un equip sense gent que hi posi la ma. Collet, que no t'enteres!