Esports · 13 de Febrer de 2011. 11:33h.

Prohibit parlar en català

L'entrenador del Girona no contesta en llengua catalana al camp de l'Osca perquè s'empipen els periodistes

Prohibit parlar en català

Raül Agné, a la sala de premsa d'Alcoraz

L'entrenador del Girona, Raül Agné, va abandonar la sala de premsa de l'Osca després que els periodistes locals se sentissin molestos perquè el tècnic va contestar una pregunta en català.

Agné, nascut a Mequinensa, va ser interromput quan responia en català una pregunta feta per un periodista de Girona. El tècnic va indicar que "contesto en català i després ho faig en castellà", però això no va evitar les reprobacions dels periodistes locals.

Emprenyat, l'entrenador aragonès va preguntar: "Si fos anglès podria parlar en anglès?... no ho entenc això". "És igual amb el rollo... no hi ha roda de premsa", i va afagar i es va aixecar de la cadira.

Publicitat
Publicitat

98 Comentaris

Publicitat
#98 Mahmoud, Sabadell, 15/02/2011 - 16:02

A sobre de la mala educació dels periodistes que hi havien a la roda de premsa, avui hem d'aguantar que els del Huesca treguin un comunicat falsejant completament el que va ocòrrer l'altre dia! S'ens pixen a sobre i encara diuen que plou! A la merda amb tots ells!!

#97 Fran, Llinars, 15/02/2011 - 15:40

Madrid, pericos, far$a, espanya, llengua... buffff, noi. Si vols et dono 5€ xq et compris uns tranquilitzants.

#96 pepe, andorra, 15/02/2011 - 11:26

Es mentira q los españoles pretendamos una sola cultura y una sola lengua, no somos como los ultras catalanes, lo q pretendemos es q cada uno pueda utilizar la q le de la gana en su ambito territorial. Como ejemplo dire q en Andorra existe mas libertad linguistica q en Cataluña.

#95 pep, manresa, 15/02/2011 - 10:15

Fran (Llinars), reconeix que és una contradicció interna voler formar part d'un col.lectiu (els espanyols) on tots menys tu pretenen una sola llengua i cultura, amb una capital sobredimensionada que rep tots els tractes de favor
Clar que als periquitos només us preocupa anar contra el Barça

#94 Fran, Llinars, 15/02/2011 - 01:25

Pep,sento decepcionar-te´n,pero no tinc cap contradicció interna,tinc ben clar q sóc espanyol sense complexes,però això no treu q n´hi hagin altres uniformistes en aquest tema.Aquí a Cat també n´hi han,a dojo i dels teus.Mai seré indepe xq no hem crec les vostres teories,sobretot històriques.