Publicitat
Esports · 2 de Novembre de 2009. 17:26h.

"Proposo que el pijama de Laporta estigui al museu"

Sergi Pàmies diu que "ja 'vale' de samarretes de Kubala"

Sergi Pàmies ha demanat, no sense certa ironia, que el pijama de Joan Laporta que va ensenyar Flavia Massoli el passat divendres a DEC sigui exposat al museu del FC Barcelona. "Proposo des d'aquí que el pijama de Laporta estigui al museu del Barça", ha assegurat l'escriptor al programa El Món a Rac 1.

"Ja vale de samarretes de Kubala, de sabates d'Asensi i de perruquins del César. Vull el pijama Calvin Klein de Laporta a l'entrada del Museu del Barça com el gran reclam d'aquest mandat. Què és el que resumeix aquest enstusiasmant mandat? Això, la contradicció entre la bragueta, l'impuls, el seny i la rauxa. Llavors hem de tenir aquest pijama a la sala Wembley o a la sala París, en un lloc predominant del Camp Nou on nosaltres podem anar a venerar-lo, a donar-li gràcies i felicitar-lo per haver deixat aquesta dona, que no li convenia ni al Barça ni a Catalunya ni al president", ha afegit Pàmies.

Sergi Pàmies, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 jAn, Sabadell, 03/11/2009 - 12:43

Laporta devia guardar els calers que ha aconseguit a costa del Barça en aquest pijama, es talla XXXXL. Que el possin al costat dels calçotets que amb tant orgull va lluir al aeroport quan es va treure els pantalons.

#17 Krls, BCN, 03/11/2009 - 11:23

Qui coneix en Pàmies sap el sentit que li dóna i el conext en què es diu.
Qui coneix E-notíces sap quina és la línia editorial dels titulars.
Qui coneix a Laporta sap que mai tant poc podia arribar a tant...

#16 Jo, con el Jan, acaparant protagonisme, 03/11/2009 - 10:42

els talibans laportians volen penjar comentaris con en Pamies per fer ironia sobre el seu amo. jajaja, si no estas amb ells, ets enemic Pamies. Jo tambe vull veure el pijama de marca al museu de la cera

#15 faldiller, (canòdrom), 03/11/2009 - 10:35

El gosset català de Prisa ha fet la seva caqueta. Una monada.

#14 marc, lilla, 03/11/2009 - 10:25

Perdoneu pero jo vaig escoltar el programa en directe i ho deia en broma. en tot cas el baste reia molt. jo trobo una molt bona idea !! (sabeu el que es l'ironia???) e-noticies, no sabeu que dir en contra laporta! mare meva! cuanta envidia!