Publicitat
Esports · 2 d'Octubre de 2013. 16:33h.

Quatre denúncies per escalar en zones prohibides de Montserrat

La sanció pot arribar als 1.500 euros

Quatre denúncies per escalar en zones prohibides de Montserrat

Imatge del desmuntatge del pont tibetà a Montserrat

El Departament d'Agricultura ha obert quatre expedients sancionadors per escalar en zones i períodes prohibits per la regulació al parc natural de la muntanya de Montserrat. Aquestes conductes estan tipificades com a infraccions greus i poden ser sancionades amb multes de fins a 1.502 euros cadascuna.

Dues denúncies s'han fet a la paret de Sant Jeroni del municipi de Marganell, una altra al Barranc del Pont a la zona de la Vinya Nova de Collbató, i la darrera a la Cova de l’Arcada al municipi del Bruc

La conselleria també ha fet desmuntar dues vies d'escalada que estaven instal·lades a la zona del Clot del Tambor. Alhora, un pont tibetà que es trobava a la canal de Sant Jeroni ha estat igualment desmuntat, com a conseqüència de les males condicions amb què estava.

Els agents d'Agricultura han efectuat 349 actuacions de control i seguiment de les zones regulades on es prohibeix la pràctica d’activitats esportives durant el període de nidificació de les espècies que crien a les roques. La majoria d'aquestes actuacions han estat informatives.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat