Publicitat
Esports · 17 de Maig de 2009. 04:34h.

Quatre menors detinguts pels aldarulls

La celebració del Barça acaba amb 65 detinguts

Quatre menors detinguts pels aldarulls

La celebració va acabar amb incidents

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat amb contundència poc abans de les tres de la matinada d'aquest diumenge la plaça de Catalunya de Barcelona i els seus voltants arran dels aldarulls provocats en la celebració de la Lliga. Alguns seguidors han començat a tirar llaunes i ampolles als agents i, fins i tot, una bicicleta. Minuts després policies de paisà han procedit a practicar detencions.

Segons els Mossos, l'actuació policial s'ha produït cap a les tres de la matinada, quan un centenar de persones ha començat a llançar llaunes de begudes, ampolles i fins i tot una bicicleta contra la línia policia" sense fer cas dels avisos policials per megafonía, i posant en risc la integritat dels afeccionats i dels agents de paisà que duien a terme les detencions".

Com conseqüència dels incidents, 63 persones -entre elles 4 menors- han estat detingudes per danys, desordres públics, atemptat i/o resistència a l'autoritat. Els Mossos han practicat 38 detencions, i la Guàrdia Urbana, les 25 restants.

Unes 15.000 persones es van concentrar en la Plaça Catalunya per a celebrar festivamente el títol, seguint la convocatòria de diversos mitjans de comunicació, que van instal·lar escenaris per a amenizar l'acte i dur a terme els seus programes en directe.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Develado, Barcelona, 19/05/2009 - 12:56

No, no eren del Barça! Eren Dani Sánchez Llibre i el Collet, no et fot! És qüestió d'estadística: de la mateixa forma que sou més, també teniu més quillos, més gamberros i molta més escòria. Amagar-ho em sembla patètic.

#15 Joan Verdú, Sant Cugat, 17/05/2009 - 21:39

Només fa falta veure la foto. Al Barça hi han molts nazis i caps rapats tipus els que van llençar bengales a Montjuic o agredeixen a munich. Són feixistes. Que no s'amagui!!!!

#14 Ingrid, BCN, 17/05/2009 - 21:11

Quan altres aficions per desgràcia cometen actes violents són ultres, hooligans, cap rapats, etc. Quan ho fa cada i cada cop la del Barça són una minoría, al.liens a l'equip, culpa de la policía, etc. PROU DE MANIPULACIÓ senyors i MÉS MESURES!

#13 Gerard, Basilea, 17/05/2009 - 20:50

Culers = Quillos. Ha arribat internet a Lleida??. Chavalote, a l´hort !!!! A buscar cargols.

#12 el de lleida, estava a la ramblas, 17/05/2009 - 19:13

clar sonat de lleida, tens raó no son el mateix ser xarengo espanyol que xarnego espanyol culer. t'has quedat al 36 tot i neixer el 1995.