Publicitat
Esports · 2 de Novembre de 2009. 18:56h.

"Que Cruyff parli català o no parli català a mi no em preocupa"

El president de la Federació valora més que "la selecció sigui coneguda arreu del món"

"Que Cruyff parli català o no parli català a mi no em preocupa"

Jordi Casals, durant la roda de premsa sobre la contractació de Cruyff

El president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Jordi Casals, ha fet una primera valoració del fitxatge de Johan Cruyff com a seleccionador català, una setmana abans de la seva presentació oficial al Palau de Congressos de Barcelona. Casals no ha donat cap importància al fet que el nou tècnic de la selecció no parli català. "Aquí què ens interessa? -ha dit el president de la FCF- Que sigui coneguda la selecció catalana, la federació catalana arreu del món. El compromís del Johan en això es compleix. Que parli català o no parli català a mi no em preocupa això", ha afegit Casals.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 JPC, Barcelona, 03/11/2009 - 20:17

El problema no és que no parli català sinó que ha menyspreat la nostra llengua.
No estic gens d'acoprd amb el nombrament d'aquest paio com a seleccionador de la meva única selecció nacional.

#22 jordi, barcelona, 03/11/2009 - 15:51

Que arribem a ser de hipòcrites, defemsem una selecció catalana, integrada per catalans que defensin uns valors catalans i els dirigirà un holandés que no parla català perque no li dona la gana? Es tot una gran mentida i una vergonya.

#21 Jimix, Barcelona, 03/11/2009 - 14:43

I pel que fa al Cruff SI que sap català però no el parla. I no el parla perque no li dona la gana i sí, hauria de parlar-lo si vol ser seleccionador.

#20 Jimix, Barcelona, 03/11/2009 - 14:41

Javi, actualment a Catalunya et pots trobar nens amb més d'un centenar de llegües maternes diferents. Hem d'escolaritzar a cadascú en la seva? O fan a Espanya o en algun altre lloc això? No, oi? El que voleu es que el català desaparegui, farsants.

#19 Seleccionador CAT, Joan Cruix, 03/11/2009 - 13:26

la fita justifica qualsevol mitja. jajaja. un seleccionador que no parla l\'idioma. Fa el mateix, Capello o qualsevol altre seleccionador estranger entrenant seleccions??? i espero que aixo que diu en Casals sigui cert: Ni sou ni comissions. No ho veig