Publicitat
Esports · 18 de Febrer de 2010. 09:19h.

"Què fa el senyor Hereu a Vancouver?"

ERC critica el viatge de l'alcalde als Jocs d'Hivern

"Què fa el senyor Hereu a Vancouver?"

Hereu, a Vancouver, entrevistat pel programa 'Temps de Neu' del 33

Esquerra ha demanat al govern municipal del PSC i ICV en la Comissió de Presidència, i en especial, a Jordi Hereu, "que s'afanyi en obtenir el consens de tots els actors implicats perquè la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern 2022 tingui èxit". Capella ha demanat al govern de l'Ajuntament que comencin per "buscar consens en el sí del govern", on ICV va assegurar la setmana passada que “no calen els Jocs Olímpics d'Hivern”.

El govern municipal, en la Comissió només hi havia membres del PSC, ha respost que "Ricard Gomà recolza sense fissures els Jocs Olímpics d'Hivern". “El senyor Gomà comparteix íntegrament l'informe sobre els Jocs Olímpics dels 2022 que vam presentar al plenari del mes passat”. D'aquesta manera, Esquerra considera que "el PSC ha desautoritzat a Iniciativa, que porta setmanes desmarcant-se del PSC en aquesta qüestió".

En aquest sentit, s''han fet paleses "les incomoditats del bipartit municipal en el tema dels Jocs Olímpics del 2022". Per la seva banda, Ester Capella, ha retret al govern d'Hereu que presentés “en solitari la candidatura sense haver buscat el recolzament de les institucions nacionals, dels possibles actors socials implicat, de les institucions locals i dels grups polítics”.

En el seu torn, el govern municipal ha assegurat que està fent tot el possible per aconseguir el consens. I Capella ha replicat: “Com poden dir que estan buscant el consens en els Jocs Olímpics si no l'han aconseguit ni dins del propi govern municipal?”, referint-se a les "disputes" entre el PSC i ICV dins del govern. Capella ha acabat dient que “primer el que cal es trobar el consens a casa nostra, quin sentit té el viatge del senyor Hereu a Vancouver?”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Anna, Barcelona, 19/02/2010 - 09:24

Aquesta Esquerra fotent canya als socialistes és la que m'agrada, i la que crec que agradaria a tots els votans d'ERC. Molt bé per la Capella aquesta.

#10 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya //*//, 18/02/2010 - 16:30

Heus aqui el millor alcade de Barcelona Catalunya//*// Sr Jordi Hereu .
MARC-SABATES.COM

#9 ccc, bcn, 18/02/2010 - 15:59

a ERC li hagués semblat molt millor que hagués anat a Montreal a gastar-se la pasta. O potser millor a Perpinyà?

#8 Kim, Barcelona, 18/02/2010 - 15:57

Con el IBI pagaremos las vacaciones que se toma este señor a cuenta de esta perogrullada. ¡Hay que echarlo de la Alcaldía! El problema es que a Vancouver ha ido acompañado del señor Trías. Hasta la oposición se apunta a la juerga.

#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 18/02/2010 - 14:05

Puede que además de pegarse un buen viaje, Hereu crea que tiene algo que hacer allí para defender sus tan queridas y fantásticas olimpiadas de invierno.
Lo impresentable es que le acompañen 40 personas.
No está el horno para estos bollos.