Publicitat
Esports · 5 d'Agost de 2009. 17:06h.

Què hi ha entre el Barça i Traffic?

El pare de Mata pot acostar el fitxatge del valencianista via Traffic

Què hi ha entre el Barça i Traffic?

Laporta signa un llibre en una imatge d'arxiu

El nom de l'empresa d'intermediació brasilera Traffic torna a relacionar-se amb el FC Barcelona per al traspàs d'un futbolista en direcció al Camp Nou. Traffic és l'empresa que tenia els drets federatius dels brasilers Henrique i Keirrison, els quals han arribat al Barça a canvi de 22 milions d'euros, més 4 més en variables en funció dels partits que acabin jugant com a barcelonistes. Ara, Traffic podria ajudar al fet que Juan Manuel Mata deixi València per a jugar també a Barcelona.

L'estiu passat, Txiki Begiristain va tancar un acord amb Traffic per 8 milions d'euros més dos en variables pel fitxatge del central brasiler Henrique i, tot seguit, va ser cedit al Bayer Leverkusen. Després de passar un any a la Bundesliga, la lliga alemanya, Guardiola ha recuperat el jugador i formarà part de la plantilla 2009-10 si el seu joc el convenç aquesta pretemporada.

Aquest estiu el Barça i Txiki Begiristain han tornat a fer negoci amb Traffic. El club i l'empresa han tancat el traspàs del jove davanter brasiler Keirrison. L'atacant, molt poc conegut a Espanya, li ha costat al club blaugrana 14 milions d'euros més 2 més variables.

Però el negoci entre el club i l'empresa sembla que no acabarà aquí. Segons informa Sport, el pare de Mata, que és el representant de l'empresa d'intermediació Traffic a Espanya, té la clau de sortida del seu fill amb direcció al Camp Nou. S'especula que podria abonar els 18 milions d'euros que té de clàusula el jugador del València. En cas que el pare compri personalment o a través de l'empresa Traffic, de la qual és representant a Espanya, la seva fitxa, el futbolista ja podria signar per un altre club. El Barça, en aquest supòsit, únicament hauria de retornar aquests 18 milions d'euros al pare del futbolista i el jugador ja podria vestir la samarreta barcelonista.

L'empresa Traffic també controla un equip de la Major League Soccer (MLS), el Miami FC. El FC Barcelona va desestimar la possibilitat d'impulsar una altra franquícia en el mateix estat nord-americà, després que el seu director general executiu, Joan Oliver, anunciés aquesta opció en una roda de premsa.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 akitos, Barcelona, 02/06/2010 - 14:10

jajaja, jordi, que no t'enteras, que esto se escribió en agosto de 2009...
Ves algun otro fantasma o que?

Si es que sois igual que Nuñez ya.. .todo son contubernios judeomasonicos

#6 jordi, barcelona, 30/05/2010 - 02:08

No veo donde está la notícia ni el escándalo. Tampco veo que adjunte documentos. En fin, supongo que no es mas que una notíicia para intentar tapar burdamente el rollo de rosell en brasil.

#5 toño, barcelona, 26/12/2009 - 06:09

allan smithee deja de hacer peliculas malas y pon atencion, no es solo q tengan representante (calaña ya de por si) sino q estamos ante un claro ejemplo de desvio de dinero del club a particulares por la junta actual. Es grave

#4 José Tomás, Bcn, 06/08/2009 - 17:19

Solo los estómagos agradecidos de algunos medios de comunicación y los tontos no saben lo que está pasando. Henrique un paquete comprado a precio de gran promesa-crack al que Guardiola no quiere y Que Risión un goleador fantasma, Tkiki Y Cia caraduras

#3 Joan, Sant Gervasi, 06/08/2009 - 00:23

dime con quien andas y te dire quien eres. Genys clar i menys transparent