Publicitat
Esports · 28 de Setembre de 2011. 08:48h.

"Que pagui Guardiola, si són tan amics"

El soci que va demandar la junta de Laporta diu que "no retiraré la demanda"

El soci que va demandar la junta directiva de Joan Laporta, Vicenç Pla, no farà marxa enrere, malgrat el desig de l'entrenador del Barça, Josep Guardiola. "No retiraré la demanda", ha assegurat.

En declaracions a Sport i Punto Pelota, Pla entén que l'anterior junta ha de complir amb el mandat del jutge per la suposada irregularitat comesa. "Que pagui Guardiola, si són tan amics amb Laporta", ha afirmat.

El soci, molest amb que intentessin donar-li lliçons morals des de la sala de premsa del Camp Nou, ha remarcat que "el que digui Guardiola m'és indiferent. Ell té molts diners i hi ha molta gent que està passant gana". Vicenç Pla considera que "és un tema que no pertany a l'entrenador, la seva comesa és al terreny esportiu".

Pla va denunciar a la junta de Laporta perquè "es prenien grans menjars. Si no pagues, pots prendre un vermut amb marisc i jo només em puc prendre un amb patates un cop al mes".

Aquest soci s'ha sortit amb la seva amb la seva demanda per entendre que la junta directiva del FC Barcelona que estava al club el 2006 havia de presentar un aval bancari d'uns 60 milions d'euros, dels quals uns 42 equivalen al 15 per cent del pressupost de la temporada 2006/07 i la resta a les pèrdues de l'exercici 2002-03.

Els vuit exdirectius que han de presentar l'aval de 2,9 milions d'euros abans de divendres són Joan Laporta, Alfons Godall, Joan Boix, Rafael Yuste, Josep Cubells, Alfons Castro, Albert Perrín i Jaume Ferrer. En cas de no poder complir amb l'exigència del jutge, serien automàticament embargats.

El soci que va demandar a la junta directiva de Joan Laporta, Vicenç Pla (Imatge: Intereconomía)
Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#45 pere, lleida, 30/09/2011 - 00:02

Hi ha gen molt dolenta i el Sr pla ho és

#44 angel, cardedol, 29/09/2011 - 22:04

molt bè Vicenç amb 2 cullons. ells tenen molts quartos i jo no.

#43 Marc Sabatés, Barcelona Catalunya //*//, 29/09/2011 - 10:40

QUE ES UNA BOGERIA ! !
JOAN LAPORTA , EL MILLOR PRESIDENT DE TOTA LA HISTORIA DEL BARCA .

#42 GALAICOMAN, BARCELONA, 29/09/2011 - 00:44

Los mismos que consideraban que un ataque a Pujol (¿os acordáis?) era un ataque a Cataluña, ahora piensan que atacar a Laporta (vividor, jeta, chulo y arribista, por mucho título que lo avale) es atacar al Barça. ¡Qué gran amor al líder! ¡Qué gran cantera de esclavos es Cataluña!

#41 Segimon, Barcelona, 28/09/2011 - 22:56

Que Vicenç Pla és un soci del Barça que ha posat una demanda contra la junta de Laporta ja ho sabem tots. Però per això no cal ser periodista. Tenim alguna informació addicional sobre una persona potencialment tan influent en la història del millor equip del món?