Publicitat
Esports · 25 de Febrer de 2009. 15:20h.

Rahola retreu a Laporta el veto a TV3

"Què està passant amb el Barça?" es pregunta la periodista

Rahola retreu a Laporta el veto a TV3

Pilar Rahola, en el programa dirigit per Josep Cuní

Pilar Rahola ha carregat contra el president del Barça, Joan Laporta, i el seu director general corporatiu, Joan Oliver, pel veto que manté el club blaugrana contra TV3 i l'exigència de fer-li pagar 30 milions d'euros quan encara és motiu de litigi judicial. "Ho sento molt Jan. Saps que t'estimo molt. Però no ho entenc. És incomprensible per a un ciutadà de Catalunya que el Barça impedeixi les entrades de les càmeres de TV3 al camp. És incomprensible que a una televisió pública que sobreviu com pot se li exigeixin abans d'una sentència 30 milions d'euros, quan a una empresa tan important com Telefónica no se li exigeix. És inadmissible que als jugadors del Barça se'ls hi digui que no poden venir a aquesta casa. I tot plegat no s'entén", ha dit Rahola.

En el programa Els Matins de TV3, Rahola s'ha preguntat "què està passant amb el Barça?" i ha afegit que "no hi ha ni sentència. I volen obligar a pagar abans de la sentència. En (Jaume) Roures deia que això és així. Però a Telefónica no li ho fan, eh?. Li fan a TV3 per què? Per què és la feble? Per què la volen collar? Per què hi una exdirector de TV3 portant ara la premsa del Barça? Té alguna cosa a veure Joan Oliver amb això? No sé, pregunto. És un senyor, per d'altra banda, que se'n va anar d'aquesta casa molt ben forrat, vull dir que no hauria d'estar tan dur".

Rahola ha afegit que "tot i que el Barça tingui raó de tipus jurídic, que jo no sé, no té la raó des d'aquesta perspectiva a aquesta exigència".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Toniet, Ciutat, 26/02/2009 - 20:00

Pilar Rahola, des de ses Illes, et segueixo i m´encantes. Ets una de les millors opinadores dels Paisos Catalans. T´estim.

#18 1o.ooo, sils, 26/02/2009 - 19:51

pilarin hem de renunciar a la liga espanola de fumbol, barça inclos

#17 Josep P., Barcelona, 26/02/2009 - 12:34

Perdona, Regula, jo no soc la teva sogra, soc jove, soc home i m´encanta el look de la Rahola, Esta millor que mai. Per altra banda, quin comentari de pena el teu!!! Molt be Pilar, molt be fisicament, i molt bé intelectualment.

#16 Joan del Bages, Manresa, 26/02/2009 - 11:41

"A una televisió pública que sobreviu com pot".
1. Si sobreviu (mai millor dit) és gràcies a l'erari públic.
2. S'han pagat fortunes per les insulses i interminables retransmissions de la fórmula 1.
3. Que la sra. PR analitzi la gestió de TV3.

#15 Règula Baboi, Agramunt, 26/02/2009 - 10:58

Reinasantadivina! Pilareta contracta un assessor d'imatge millor, perquè, noia, fas pena. Si no és que et vols assemblar a les dones com la meva sogra, que són les que et veuen cada dia.