Esports · 13 d'Octubre de 2009. 22:05h.

Rebel·lió a la directiva del Barça contra Oliver

Deu directius demanaran a Laporta la destitució de l'executiu el proper divendres

Rebel·lió a la directiva del Barça contra Oliver

Oliver, durant la roda de premsa on va donar la seva versió dels fets

Deu directius del FC Barcelona demanaran aquest divendres al president del club, Joan Laporta, la destitució del director general corporatiu, Joan Oliver. Tres dels quatre vicepresidents espiats pel primer executiu de l'entitat el passat mes de març, Joan Franquesa, Jaume Ferrer i Joan Boix formen part d'aquest grup de directius rebels, segons ha informat TV3. L'únic vicepresident investigat que ha donat per tancat el tema, després de les explicacions del mateix Oliver i de Laporta, ha estat Rafael Yuste.

La junta directiva del FC Barcelona està formada per 18 directius, comptant el president. Per tant, les posicions d'Oliver i Laporta estarien en minoria en la reunió de divendres. El director general corporatiu va dir el dia que va sortir publicat en El Periódico que quatre vicepresidents havien estat investigats des del club que "Laporta no ho sabia" i que "l'auditoria de seguretat" s'havia iniciat a instàncies de la denúncia prèvia de Franquesa, qui "se sentia investigat".

Laporta, per la seva banda, ha fet costat en tot moment al seu director general corporatiu i va donar el tema per tancat en les declaracions fetes abans del partit de Màlaga. En cap cas, el màxim dirigent barcelonista va contemplar la possiblitat de destituir Oliver.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 José Tomás, Bcn, 14/10/2009 - 16:35

¿Cómo va a quejarse Yuste si después de arruinarse está trabajando en el despacho de Laporta? ¿Cómo va a darle problemas al que le da de comer?

#6 maribel vallissana, Granollers, 14/10/2009 - 12:29

Algú li demanarà i investigarà el CV al Sr. Oliver? Pot ser destaparíem un altre culebrot...

#5 Pep, Barcelona, 14/10/2009 - 12:12

El que s'ha d'exigir es la dimissió immediata del President i la convocació urgent de noves eleccions. Que sigui el soci el que decideixi i digui si es creu o no al mentider del Laporta i el seu sequit.

#4 Perlas, Barcelona, 14/10/2009 - 10:40

Pronto saldrá el lorito que siempre se repite ( SABATES) reclamando justicia.Sí Joan, queremos una Cataluña Grande y Libre con hijos del choriceo al frente, peligrosos incluso cuando duermen, pero con todo el capital de tus impuestos.

#3 bronco, L¨Hospitalet, 14/10/2009 - 08:53

Ja no entenc res, uns diuen 10, altres 6, no us aclareu.Jo valoro molt la feina que ha fet Yuste, axí que si Ell no demana la destitució de Oliver será perque potser no es tant culpable. Crec que mereixen que els deixem en Pau fins el final.