Publicitat
Esports · 17 d'Octubre de 2021. 21:20h.

Rebregada a Laporta

Ajorna l'assemblea sense votar l'Espai Barça i els estatuts

Rebregada a Laporta

El president del Barça, Joan Laporta, ha ajornat l'assemblea de socis compromissaris sense votar l'Espai Barça i els estatuts. La decisió ha arribat després de la petició de diversos socis que volien poder veure el partit dels blaugranes contra el València.

Quan faltaven quinze minuts per a l'inici del partit, el president blaugrana ha optat per suspendre l'assemblea en el quart punt, després de l'explicació del nou projecte de l'Espai Barça. Una proposta que molts dels compromissaris volen que passi per referèndum, ja que el club ha de demanar fins a 1.500 milions d'euros.

A l'assemblea només s'ha pogut tirar endavant el tancament de l'exercici 20/21 i el pressupost del 21/22. "L'ajornem i en breu els indicarem el dia que la farem", ha anunciat el president del club, Joan Laporta.

 

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Sergi Sergio, Barcelona, 18/10/2021 - 14:53

Pusieron la asamblea a las 15 h de la tarde, habiendo partido a las 21 h, estaba claro si habia dudas de que se aprobasen las propuestas del cambio de estatutos y del Espai Barça, se aplazaba todo y santas pascuas, podian haber puesto la asamblea a las 10 o a las 12 ya la pusieron por tarde con toda la intencion.