Publicitat
Esports · 31 de Març de 2009. 08:34h.

Reconciliació de compromís

El president del RACC provoca l'encaixada de mans entre Laporta i Dani

Reconciliació de compromís

Laporta, Salvadó i Dani, a la Llotja Casa de Mar

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, i el del RCD Espanyol, Dani Sánchez Llibre, s'han donat la mà en públic gràcies a la intermediació del president del RACC, Sebastià Salvadó. Els dos dirigents dels clubs catalans de Primera divisió havien coincidit en la conferència de la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, a la Casa Llotja de Mar. En cap moment s'havien dirigit la paraula fins que Salvadó els va agafar a tots dos i es van donar la mà. Malgrat el posat, Laporta i Dani no van tornar a coincidir. Laporta i Dani no mantenen relacions, més enllà de les purament institucionals entre les dues entitats, des de que Javier Saviola va anar cedit al Sevilla i no a l'Espanyol.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Albert, BCN, 01/04/2009 - 12:02

Faria bé en Jan d'apartar-se d'impresentables com l'escopìnyes....que l'odi que te al barça (perdó, l'altre equip de la ciutat) és infinit...

#6 Fran, Llinars, 31/03/2009 - 20:50

Hagues estat be que en Dani portes una d´aquelles ma de broma...al menys es podia haver possat uns guants de latex.Faria be en Dani d´apartar-se´n d´aquest mafios pel dia que l´enxampin no l´impliquin.Apart d q hara ja te altres amics a l´Africa.

#5 Ramon, Mataró, 31/03/2009 - 18:00

Per qué no paren aquests tipus de voler ajuntar a Dani amb aquest nefast perasonatge? Es que no veuen que en Dani no vol cap contacte amb Laporta.

#4 conemrad, barcelona, 31/03/2009 - 17:27

són equips de categories diferents i és ben possible que no tornin a jugar MAI MES l'un contra l'altre.....jajajajaja...de ilusion tambien se vive

#3 joan abello, barcelona, 31/03/2009 - 12:09

noticia patrocinada per Dani , aqui a la dreta , pel que veig.