Publicitat

Guardiola pateix una hèrnia discal

Recupera't, Pep

Guardiola, a València

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, pateix una hèrnia discal. Se li ha diagnosticat aquest matí després de la ressonància magnètica a què s'ha sotmès l'entrenador del Barcelona, segons ha confirmat el club.

Durant la matinada, Guardiola havia estat ingressat d'urgència a l'hospital USP Dexeus, pels forts dolors a l'esquena dels que ja patia abans del partit d'ahir a la nit, davant el València a Mestalla, on el tècnic va estar present, dirigint seus jugadors des de la banqueta.

El comunicat mèdic enviat pel Barcelona assenyala, a més, que "el tècnic blaugrana seguirà tractament farmacològic i epidural i l’evolució clínica marcarà la seva alta hospitalària". Tito Vilanova, serà l'encarregat de dirigir la sessió preparatòria en els pròxims dies, amb vista a la preparació del partit entre el Barça i el Saragossa de dissabte al Camp Nou (20.00 hores).

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Lluís, Tortosa, 03/03/2011 - 14:05

Els rics es poden permetre de no anar a treballar.

#4 Toni, L'Hospitalet, 03/03/2011 - 12:48

Aquest home és un agonies. Per què es va entestar a viatjar a València si estava tan fet pols? Ara encara està pitjor.

#3 Jaume, Taradell, 03/03/2011 - 12:24

Tranquil Pep, a tu t'han ingressat per una lumbàlgia, uns dies de repòs i curat però a Mourinho el veurem amb camisa de força ingressant al Pere Matas de Reus, allò si que serà la imatge de l'any

#2 carracuca, barcelona ESPAÑA, 03/03/2011 - 12:15

¡¡¡pobrecito...!!!, venga rápido, marcsabates, ramon, la de balaguer..., babero y empezar a echar baba.

#1 maricarem, Barcelona, 03/03/2011 - 11:51

deseo una pronta recuperación ,yo estoy en reposo por lo mismo asi que se de que va muchos animos no quieras correr Pep estas cosas ya veo que son lentas y una cosa esencial es la PACIENCIA. sort.y Visca el Barça