Publicitat
Esports · 20 de Gener de 2014. 21:48h.

Referèndum sobre el Camp Nou

El Barça es queda a Les Corts, però ho sotmetrà a votació

Referèndum sobre el Camp Nou

Imatge del projecte del nou Camp Nou

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha anunciat aquest dilluns que la Directiva ha optat finalment per la remodelació del Camp Nou i que el proper mes d’abril convocaran els socis per votar en referèndum el nou projecte.

Rosell, en roda de premsa, ha explicat que han decidit per "unanimitat" la construcció d'un nou estadi amb l'estructura del Camp Nou actual. “Ha estat una decisió difícil”, ha comentat el president abans de destacar que el projecte és "assumible" econòmicament.

"La Junta ha decidit per unanimitat sotmetre a consulta dels socis el projecte de construir un nou estadi sobre l'estructura de l'actual Camp Nou. S'ha decidit descartar l'opció de construir un nou estadi en els terrenys que ens havien proposat prop de la Diagonal", ha manifestat. La consulta -ha afegit- es farà el 5 o 6 d’abril coincidint amb un partit a casa.

"Lliurarem a les noves generacions de barcelonistes una joia que garantirà que la nostra història i llegenda segueixi creixent", ha comentat. El nou projecte inclourà un nou Palau Blaugrana i l’’Espai Barça' , i està xifrat en uns 600 milions d'euros, mentre que el nou estadi a la zona d'entrada de la Diagonal doblava aquesta quantitat.

"Els dos projectes eren molt atractius, però el nostre compromís era presentar en referèndum projectes viables des d'un punt de vista tècnic, urbanístic i econòmic. L'opció de construir un nou estadi en una nova ubicació ha estat descartada, ja que el cost final de l'operació podria hipotecar el club, els seus socis i lligar de mans futures juntes directives", ha afirmat Rosell.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Corsecant, Tivissa (Ribera d'Ebre), 20/01/2014 - 23:59

Si surt "NO", entenc que no li posaran "cognom" al Nou Camp, oi?

#1 FOGO, bcn, 20/01/2014 - 10:02

No quieren efecto Gamonal en Barcelona.