Publicitat
Esports · 23 de Març de 2010. 15:15h.

Reivindicació de Tamudo

El periodista Sergi Fidalgo reivindica també els veterans De la Peña i Luis García en el seu darrer llibre

Reivindicació de Tamudo

Tamudo i Fidalgo, amb el llibre

El periodista i col·laborador d’e-notícies Sergi Fidalgo presenta aquest divendres “El trío maravillas. Un homenaje dedicado a desmemoriados y desagradecidos”, un llibre on reinvidica la trajectòria de tres jugadors de l’Espanyol, Raúl Tamudo, Iván de la Peña i Luis García. Fidalgo assegura que “ara que un no va ni convocat, l’altre és qüestionat per haver estat renovat perquè es lesiona i l’altra juga, però alguns diuen que ja no juga tan bé com abans, és el moment de reivindicar la seva bona tasca, perquè ens han donat molt”.

El llibre, que l’autor defineix com “un recorregut sentimental pels millors moments del Trío maravillas com el Delapeñazo, el Tamudazo o les finals de Copa” també recull els testimonis de seguidors pericos, com l’esportista olímpic Ander Mirambell, l’ex president perico Ferran Martorell, l’exdirectiu Josep Maria Piera o els periodistes José Manuel Oliván, Rogelio Rengel o Eduard Cabré.

La coberta està il·lustrada amb una caricatura de Jaume Capdevila, Kap. La presentació començarà a les 19.30 h, al local de la Penya Els Incansables (Freser, 208 bis, Barcelona). El llibre té una web on trobar més informació: www.librospericos.com. Fidalgo ja ha entregat als protagonistes exemplars del llibre, després d’un entrenament a la ciutat esportiva del club.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 pere, pirineu, 24/03/2010 - 18:26

Fidalgo, estas rebutit, estem acostumats als teus pets i rots, pero encara et queda una llufa atravessada.Ser perico i espanyol es un trauma dificil de superar i provoca gasos.Bon vent

#14 Lluís, Barcelona, 24/03/2010 - 16:49

ah... quan riurem quan perdin la lliga i la champions, aquest any toca zero de sis...

#13 Victor, Bcn, 24/03/2010 - 15:23

Lluc s'et creia perdut l'any passat despres del U-2 al nou camp

#12 Saprissa, Sants, 24/03/2010 - 15:22

hahahaha hi ha q reconèixer q tenen gràcia els cules eh

#11 Eduard, Badalona, 24/03/2010 - 00:12

Fidalgo: Em pots dir quants dinars t´ha pagat Tamudo?. Ets un estómac agraït. Vaig comprar un llibre teu i es pura "bazofia"