Publicitat
Esports · 12 de Febrer de 2009. 17:07h.

Represaliats per ser catalans

Quatre equips de bitlles es retiren de la Primera espanyola perquè els fan "la vida impossible"

Represaliats per ser catalans

El Sitges, en un partit a Madrid. (Foto: Sitges Bowling)

Quatre equips catalans, participants a la la Primera divisió espanyola de bitlles, s'han retirat de la competició perquè la Federació Espanyola (FEB) els hi estava fent "la vida impossible". El Sitges Bowling Club, el Mediterrània B.C., el Seven-3 i el Sweetrade, el 50% dels equips participants a la categoria de plata, han abandonat la competició a causa de la constant modificació del calendari. Aquest fet "comportava un augment espectacular de les despeses dels clubs catalans (viatges, hotels, menjars, etc...) que no havien estat previstos al principi de temporada i que, de cop, es modificaven sense justificació aparent", segons Sasha Maldonado, president del Sitges.

La resposta de la FEB a la Federació Catalana, al voltant de les modificacions dels calendaris, s'ha produït via burofax. En aquest document, la FEB ha indicat que "la Federació Catalana ha iniciat un procés de separació de la FEB, perjudicant greument l'esport de les bitlles a tot el territori espanyol, per la qual cosa intentem compensar al màxim aquesta manca de solidaritat i suport que des de la Federació Catalana s'està tenint amb la resta de clubs d'Espanya".

La propera temporada està previst que la majoria d'equips catalans (fins a un total de 17) també abandonin les lligues espanyoles. La intenció dels clubs catalans és la d'organitzar una lliga internacional en la qual l'únic condicionant per a participar serà la possessió de la llicència internacional.

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#63 Selección Española, Barcelona - España, 14/02/2009 - 12:29

Sí claro, y la selección de Córcega, la de Massachusets, la de Yorkshire, la Berebere, Asturias, la de Arizona, la de Aukland, Hertfordshire, Corcega, Protestantes de Irlanda, Negros de N York, Mejicanos de California,....Chinos de Santa Coloma...

#62 Carles Puyol, Catalonia is not zpain, 13/02/2009 - 23:21

Francisco Camps ja sabem quin idioma parla. No cal dir rés més, com pot tenir la cara de defensar el valencià???

#61 Ramon, Tarrega, 13/02/2009 - 20:30

Esta clar INDEPENDENCIA

#60 Olga, Manresa, 13/02/2009 - 19:09

Hi ha algo mes roin que esser espanyol?

#59 ramon, barcelona-c, 13/02/2009 - 18:45

Algú creu encara que la convivencia es possible ? Els fets ,la realitat es transparent com l'aigua ,com va dir aquell. l'Estat espanyol es politicament inviable encara que legalment perdurable gracies a un poble que el van parir poruc com el conills.