Publicitat
Esports · 1 de Juny de 2011. 15:49h.

Retallades a les seccions del Barça

El pressupost es reduirà un 1% anual durant els propers cinc exercicis

Retallades a les seccions del Barça

Rosell, al mig, amb els representants de la secció d'handbol, campiona d'Europa. (Foto: fcbarcelona.cat)

La junta directiva del FC Barcelona ha anunciat retallades a les seccions del club. El portaveu de l'entitat, Toni Freixa, ha dit que el pressupost global dels equips professionals del Palau Blaugrana es veurà reduït un 1% cada any durant els propers cinc exercicis. Les seccions representen al voltant del 10% del pressupost del club.

Freixa ha justificat les retallades "per una necessitat de sostenibilitat econòmica". El Barça també pretén millorar l'assistència de públic als partits del Blaugrana, per la qual cosa ha decidit "suprimir l'abonament de cada secció excepte el de bàsquet i crear la figura dels amics de cada esport, aficionats que no cal que siguin socis del club i que podran gaudir d'un abonament per assistir al Palau a veure l'esport que vulguin".

En aquesta mateixa línia de restricció pressupostària, la directiva ha pres l’acord de suprimir la secció de beisbol. “Hem fet una avaluació sobre l’interès de la massa de socis sobre el beisbol i és extremadament baix. Hem entès que era necessari per la viabilitat i sostenibilitat del club perquè mai ha arrelat d’una manera important societat catalana”, ha raonat Ramon Cierco, directiu responsable de les seccions no professionals del FC Barcelona.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Lluís, Bellaterra, 09/06/2011 - 00:38

No a les retallades de les seccions!!

http://lluisfeliu.blogspot.com/

#3 pere, vic, 01/06/2011 - 18:47

Mare meva, un 1% anual durant 5 anys representa un 5% del pressupost total del barça, i si les seccions representen el 10% del total, vol dir que es retallarà un 50% del pressupost de les seccions!!!!!!!

#2 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya //*//, 01/06/2011 - 17:14

Visca Barça de Joan Laporta //*//

#1 Galba H. Goodsounds, Barcelons, 01/06/2011 - 16:14

N'hi hi ha prou de treure un inútil de cada secció per fer d'estalvi més gran i de cop. Amb menys gent i sense sous de 300.000 euros o més, per passar-se el dia al bar del Palau de Gel, les coses anirien millor.