Publicitat
Esports · 2 d'Agost de 2016. 22:12h.

Rivaldo fitxa pel Barça Legends

El brasiler entra a formar part de l’equip d’exjugadors

Rivaldo fitxa pel Barça Legends

Rivaldo amb directius del Barça (foto: FCBarcelona)

L’exjugador del Barça, Rivaldo, serà un dels nous integrants del Barça Legends, l’equip d’exjugadors que a través dels seus partits arreu del món, contribueix a la tasca de globalització de la marca Barça i els seus valors. Durant la seva visita a Barcelona, el jugador es va reunir amb el el vicepresident primer del Club, Jordi Cardoner, i el directiu Pau Vilanova. 

Durant la trobada es va estudiar la possibilitat de que Rivaldo es converteixi en nou ambaixador de la Fundació FC Barcelona en els projectes socials que s’impulsen al Brasil, a través de l’aliança amb l’Unicef i amb el Banc Interamericà per al Desenvolupament. Aquestes iniciatives solidàries estan basades en el foment de valors a través de l’esport entre els joves i en l’ús de l’activitat esportiva com a eina d’inclusió social per a col·lectius amb discapacitat.

Rivaldo va defensar la samarreta del primer equip del Barça entre els anys 1997-2002, i al seu palmarès com a blaugrana destaquen dues Lligues (1997/98, 1998/99), una Supercopa d’Europa (1997) i una Copa del Rei (1997/98).

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat