Publicitat
Esports · 1 d'Abril de 2010. 11:14h.

Rosell denunciarà Laporta

Per acusar-lo de voler cobrar 10 milions de comissionis

Rosell denunciarà Laporta

Laporta, amb Rosell, en una imatge d\'arxiu

Sandro Rosell ha negat en un comunicat les acusacions abocades per Joan Laporta en el seu llibre Un somni per als meus fills, on afirma que l'exvicepresident esportiu li va oferir cobrar 10 milions en comissions pel traspàs de Ronaldinho al Chelsea. Rosell ha anunciat també que es veu obligat a adoptar les mesures judicials corresponents una vegada que els advocats estudiïn en profunditat el text i redactin la corresponent demanda.

És la voluntat de Rosell, no obstant això, que la presentació d'aquesta demanda no es faci fins a després del 1 de juliol, ja que no desitja que el nom del FC Barcelona resulti afectat o involucrat. Aquesta demanda es concretarà en la persona de Joan Laporta i Estruch. Després del 30 de juny, Joan Laporta ja no serà president del club, de manera que tampoc la demanda anirà dirigida contra un directiu del club, en aquest cas el seu president.

En una nota de tres punts, Rosell assegura que "és absolutament fals que existís aquest oferiment per part meva al Sr. Laporta". "El relat d’aquest episodi en el llibre, per la seva total i absoluta falsedat, constitueix un greu atemptat al meu honor, circumstància per la que faig expressa reserva de les accions judicials que corresponguin".

"No obstant, pel respecte que sento per la Presidència del F.C. Barcelona i donat que la defensa del meu honor en aquests moments és accessòria a l'interès del Club, iniciaria les referides accions judicials un cop acabada la temporada esportiva i el procés electoral", finalitza.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 Auao, BCN, 14/06/2010 - 14:34

Las primeras contradicciones del nuevo presidente. Dice que viene a unir y denunciará a Laporta. http://elolimpodelbalonii.wordpress.com/2010/06/14/alexander-rosell-nuevo-presidente-del-f-c-barcelona/ http://elolimpodelbalonii.wordpress.com/2010/06/14/ay-

#26 Johan, Sants, 05/04/2010 - 23:04

I jo també el denunciaria pq no ha complert amb cap de les condicions que va dir quan va ser elegitr president...no ha aixecat cap estora ehhh...i amb el cuñadisimo va mentir...tot en el laporta es un frau i es un zero a leskerra,no te res,llavis operats!

#25 Jaume, Sant Feliu de Codines, 05/04/2010 - 21:31

Visca Sandro Rosell President del Barça!!I fora el catalanofeixita 'en Laporca ai perdó volia dir den Laporta.....Els que tildeu despanyolista a Sandro Rosell sou els 4 gats de sempre... Perquè el soci del Barça no vol passar mes vergonya amb Laporta!!

#24 Echevarria, Barcelona, 04/04/2010 - 21:43

Te gràcia veure els laportistes( els 4 que hi ha, contant a la gran ploma de la literatura, Salvador sostres) acusant de feixista, espanyolista a Rossell. Sostres, que escrius al Mundo(:) ) i jan, que vas colocar al teu cunyat franquista....qui enganyeu?

#23 pilos, girona, 03/04/2010 - 11:11

ROSELL candidat de espanya