Publicitat
Esports · 20 d'Agost de 2011. 10:03h.

Rosell desvia cap a TVE

El president del Barça retreu la "falta de rigor i professionalitat" de l'ens públic però evita denunciar Mourinho

Rosell desvia cap a TVE

Rosell, en una foto d'arxiu

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha condemnat la manipulació de TVE, que va obviar l'agressió de Jose Mourinho sobre Tito Vilanova i només va emetre la resposta d'aquest en el canal 24 hores, encara que després va rectificar i va posar la seqüència completa.

En aquest sentit, ha manifestat "la seva més enèrgica protesta i indignació pel tractament de TVE sobre la final de la Supercopa, que no té res a veure amb els fets. I quan encara no fa ni tres mesos que TVE es va veure forçada a demanar disculpes pels comentaris partidistes en la semifinal de la Champions, que lesionaven els interessos del Barça i contradiuen els principis més elementals d'un ens que ha d'estar amb la màxima objectivitat al servei dels interessos de tots".

"S'ha tornat a ferir el sentiment i la sensibilitat dels socis i simpatitzants barcelonistes en manipular, volem entendre, de forma intencionada el lamentable fet que va protagonitzar el senyor Mourinho davant nostre segon entrenador, amb l'agreujant i la mala fe de presentar a l'agredit com agressor, cosa inaudita i indignant. Encara no sortim de la nostra sorpresa i estupor", prossegueix la nota.

Rosell acusa Televisió Espanyola de segrestar "la insòlita imatge del senyor Mourinho agredint la visió ocular del senyor Vilanova. És una cosa que mereix el nostre rebuig, mentre amb unanimitat tots els mitjans internacionals s'han fet ressò dels successos amb una imparcialitat que ja voldríem en aquesta televisió pública".

"Per tot això, desitgem que aquesta sigui l'última vegada que ens veiem obligats a denunciar aquesta falta de rigor i professionalitat. Els demano en nom dels nostres socis el màxim respecte a l'audiència en general, que espera equanimitat d'aquesta cadena pública amb una informació objectiva, imparcial i veraç ", conclou la carta.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#13 angel, cardedol, 21/08/2011 - 18:12

els qui han votat, ara que, eh? us queixeu del cagat rossellito merenguito.

#12 Xavier, Besalú, 21/08/2011 - 17:21

Rosell és un titella de l'statu quo espanyol, que per cert li va fer la propaganda per enderrocar Laporta. Ell pot ser un miserable papanates, però què me'n dieu dels socis que el van votar per majoria? Tenim el que mereixem. I aquest poble hipòcrita i cretí no mereix més que el que hi ha.

#10 Marc3, Barcelona, 20/08/2011 - 15:43

que torni en Laporta o algú amb una mica de decència, sisplau, el barça no mereix un president així

#10.1 Juan Carlos, Salamanca, 20/08/2011 - 19:48

Que pongan de presidente a un tío con un par de cojenes como el Laporta y quiten a este acojonao

#8 eloysa, terrassa, 20/08/2011 - 13:56

¡Denunciar, acaso el equipo de farsa esta libre de culpa? son bocazas anparados por la prensa de aqui, impresntables, con el capitaneo de tv3 "la de ellos" yo no soy del Madrid, y si tubiera un hijo en edad de aprender valores, educaciòn no le permitiria ver semejantes partidos y violencia mutua.!

#6 josep roura mas, san hilari saalm , 20/08/2011 - 13:19

el senyor Rosell pels seus interesos
es un " pixa freda" quand el cicle canvi
aixo si li convertira amb contra seu, pero
ell ja no tindra res a dir donat qu´el seu
mandat ja s´ha tancat.