Publicitat
Esports · 18 d'Abril de 2013. 15:57h.

Rosell es presentarà a la reelecció al 2016

"La meva intenció és demanar al soci que em segueixi donant la seva confiança"

Rosell es presentarà a la reelecció al 2016

Rosell, davant el Senat blaugrana. (Foto: fcbarcelona.cat)

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha anunciat que es presentarà a la reelecció al 2016, durant un discurs davant el Senat del club blaugrana. "La meva intenció és presentar-me a la reelecció i demanar al soci que em segueixi donant la seva confiança per acabar els reptes que hem encetat", ha dit.

El màxim dirigent barcelonista ha assenyalat, al voltant de la situació econòmica de l'entitat, que "aquest any anem pel bon camí, però el nostre repte és reduir el deute". En aquest sentit, la intenció de l'actual junta directiva és tancar la temporada amb un deute "per sota dels 300 milions d'euros".

Al final del mandat, Rosell espera que els números vermells estiguin per sota dels 200 milions d'euros, "una xifra sostenible", segons ha manifestat el dirigent. El president del Barça ha anunciat que "no s'apujaran les quotes als socis en el que queda del meu mandat".

"Sens dubte, el nostre acord amb Qatar Sports Investments ha estat clau en la millora de la situació econòmica", ha afegit Rosell sobre el nou patrocinador del club.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*// 2014, 21/04/2013 - 18:23

VISCA JOAN LAPORTA EL MILLOR PRESIDENT DE TOTA LA HISTORIA DEL FUTBOL CLUB BARCELONA //*// CLUB CATALA ! ! * ! !