Publicitat
Esports · 23 de Gener de 2014. 20:52h.

Rosell: "la meva família és més important"

Josep Maria Bartomeu serà el nou president del Barça fins el 2016

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha anunciat la seva dimissió "irrevocable" en una roda de premsa poc abans de les nou del vespre. Rosell ha afirmat que "la meva família és més important" i ha insistit que "el fitxatge de Neymar és correcte", però que ha estat objecte "d'una injusta i temerària acusació d'apropiació indeguda". "La meva etapa aquí s'ha acabat", ha afegit. El president serà rellevat, per acord unànime de la junta, per Josep Maria Bartomeu com a president del club.

Rosell ha estat reunit durant el dia d’avui al seu domicili particular amb dos dels vicepresidents del club i el cap de comunicació per transmetre’ls la seva voluntat de deixar el càrrec. Els dirigents, però, li han recomanat que no plegui i que deixi les seves funcions de forma temporal.

La expectació ha estat màxima davant del domicili de l’encara president blaugrana, al barri de Les Corts, des que s’ha conegut que tenia la intenció de dimitir. Rosell ha sortit en cotxe des de casa seva per anar a les oficines del club poc després de tres quarts de sis de la tarda.

El fet que el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz admetés a tràmit la querella en contra seu pel fitxatge de Neymar no és l'únic aspecte que pot determinar la seva decisió.

Unes amenaces de mort dirigides en contra de la seva persona i la seva família també tindran un pes important en la seva possible sortida de la presidència. Mentrestant, el club té la intenció de demanar que el jutge Ruz s'inhibeixi del cas per poder traslladar el sumari a un jutjat de Barcelona.

Aquest matí de dijous, hi ha hagut una reunió del nucli dur de la directiva al domicili del president, Sandro Rosell, A les 12.30 en sortien Javier Faus, vicepresident de l'àrea econòmica, i Josep Maria Bartomeu, vicepresident esportiu.

Text íntegre del parlament

Rosell, sortint del seu domicili per anar a la reunió

Publicitat
Publicitat

91 Comentaris

Publicitat
#71 BEJOTA, bcn, 24/01/2014 - 14:32

SR. ROSELL: CM QUE SÓN MILIONS D'EUROS, VOSTÈ S'EMBOLICÁ AMB L'ESTELADA,OI ? AIXÓ EM RECORDA ELS PUJOL...

#70 DaniD, Barcelona (Tabarnia), 24/01/2014 - 14:25

Hoy es un día muy triste para el grupo Godó:

Si esto lo hace la Mafia los llamamos mafiosos, si lo hace el presidente del FC Barcelona, cómo le llamamos?
Todo esto es el resultado de que Rosell, como Laporta, se preocupan más de hacer política que no de dirigir bien un club deportivo. Y los socios?

#69 pas a pas , bcn, 24/01/2014 - 12:28

Avui sentint als palmeros del godo defenssant rosell i carregant contra l'advocat del querellant he vist com li dol a l'unionisme perdre una de les seves peces. Ara cal eleccions i posar un president sobiranista al front del barça. La feina esta a mig fer

#68 spanish, Madrid, 24/01/2014 - 11:46

si home te´n vas per no explicar el pufo de neymar i a sobre deise a un titellot per seguir mannat des de fora

#66 LOLA, BCN, 24/01/2014 - 10:27

Els que haurien de dimitir son tots els terroristes que amenaçen de mort a rossell i a la seva familia!!!!