Publicitat
Esports · 23 de Gener de 2014. 09:20h.

Rosell passa de voler declarar a demanar canvi de jutge

El Barça vol ara que el cas es traslladi a Barcelona

El FC Barcelona demanarà a l'Audiència Nacional que el jutge Pablo Ruz s'inhibeixi en la demanda presentada pel fitxatge de Neymar i que el cas passi a un jutjat barceloní, l'endemà que Rosell sol·licités públicament que desitjava que el jutge Pablo Ruz el cités per declarar.

"Així podria trencar aquesta clàusula de confidencialitat i explicar-me sense problemes, i demostrar que és tot legal", va indicar. Tot i això, El Periódico desmentia ahir aquesta versió i publicava que la majoria de les clàusules del fitxatge no eren confidencials, informacions que confirmava l'advocat del cas, Felipe Izquierdo.  

El jutge Ruz ha admès a tràmit la querella interposada pel soci Jordi Cases, en entendre que podria haver respost a "una simulació contractual". El FC Barcelona justifica la petició que tramitarà perquè la querella s'ha presentat a Barcelona. El jutge de l'Audiència Nacional ha considerat que no creu "urgent" de moment citar el querellat, el president del club, Sandro Rosell.

Rosell
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 BEJOTA, BCN, 23/01/2014 - 19:51

ROSELL,S'EMBOLICÀ AMB L'ESTELAA PERQUE SÓN MILIONS D'EUROS. EM RECORDA ELS PUJOL ...

#5 carlitus, barcelona, 23/01/2014 - 13:50

I els advocats a demanar que no s'accepti la dremanda, dos dies desprès. que ell demanava, amb tot respecte, que sí, que, sobretot, que s'cceptés, que ferien moltfeliç.

#4 El Indepre, barcelona, 23/01/2014 - 11:45

Oh no! cuando seamos independientes todos los jugadores del barsa serán extracomunitarios... os dejo que me voy a tomar otro Prozac sniff sniff

#3 Casper, Bcn, 23/01/2014 - 11:11

Está clarísimo es un montaje del CNI donde conspira El Mundo, el socio que se querelló, la Audiencia nacional, el Juez Ruz y todo porque Rosell está a disposición del independentismo.

#1 Ramonet, Girona, 23/01/2014 - 09:48

Com és que ningú ha tret el nom de Núñez del Museu del Barça? No està condemnat en ferm aquest senyor? S'està convertint el club en un niu de lladres i estafadors? Soci, reacciona!!