Publicitat
Esports · 5 de Maig de 2010. 21:38h.

Rosell 'planta' Maragall

No assisteix a la inauguració de la seu de l'Associació Blaugranes en Cadira de Rodes

Rosell 'planta' Maragall

Pasqual Maragall, amb la samarreta reivindicativa

Sandro Rosell, precandidat a la presidència del FC Barcelona, no ha anat a la inauguració de la seu de l'Associació Blaugranes en Cadira de Rodes i Problemes de Mobilitat a les cotxeres de Sants. A l'acte també hi ha assistit l'expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, qui no ha dubtat en posar-se la samarreta amb el lema la nostra dignitat no pot tenir barreres.

Els precandidats Jaume Ferrer, Jaume Guixà, Agustí Benedito i Alexis Plaza, a més d'Alfons Godall, en representació de la precandidatura de Marc Ingla, i Armand Sanz de Carvalho, en nom de Santi Salvat, han escoltat les reivindicacions d'aquest grup de socis barcelonistes que pateixen diferents problemes i incovenients per seguir el seu equip al Camp Nou.

Al final de l'acte protocolari, Manel Mora ha convidat a tots els precandidats a signar un document de compromís en el qual el guanyador de les eleccions del 13 de juny es compromet a solucionar la problemàtica d'aquest col·lectiu de socis i aficionats blaugranes.

Fonts de la candidatura de Rosell han explicat que problemes d'agenda han impedit l'aspirant a la presidència blaugrana assistir a aquest acte, encara que Joan Bladé, membre de la llista de l'exvicepresident esportiu, sí ha pogut desplaçar-se fins a les cotxeres de Sants.

Bladé ha arribat acompanyat del germà de Rosell, Sergi, una hora i mitja després de l'inici de l'esdeveniment.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Josep, Barcelona, 08/05/2010 - 01:37

Me parece una falta de respeto total por parte del sr. Rosell que demuestra un nulo interés por la dimensión social del Barça. Este gesto demuestra su incapacidad para representar al socio de a pie, tan alejado de las élites con las que se usted se codea

#4 Fernando, Barcelona, 06/05/2010 - 15:59

ESCUSAS Y ESCUSAS, POR LO VISTO A ESTE ROSELL YA SE LE HAN SUBIDO LOS HUMILLOS A LA CABEZA.

LO QUE SI HA QUEDADO EN CLARO ES QUE ESTE TÍO PASA DE LOS DISCAPACITADOS Y PARA PEOR ES UNO DE LOS CANDIDATOS MAS FUERTES... POBRE BARÇA, LA QUE NOS ESPERA ...

#3 Montecristo, Illa d'If, 06/05/2010 - 14:15

Ricardo, si el més normal és enviar algú a un acte 1h mitja mes tard. L'acte començava a les 19h, i hi havia els precandidats o els seus representants, excepte d'un.

#2 RICARDO, SABADELL, 06/05/2010 - 12:51

Quan feu referència a altres candidats que envien representants no dieu que no hi han anat, però quan és el Sandro, la noticia és que no hi ha anat, encara que hi hagi enviat a algú. Se us veu el laportisme de lluny.

#1 cesc, bcn, 06/05/2010 - 12:13

Comença bé en Rosell... si no hi té interés ara imagineu quan no necessiti els seus vots...