Publicitat
Esports · 4 de Març de 2013. 20:08h.

Rosell s'apiada de Laporta

Sobre l'execució dels avals: "No està bé que paguin justos per pecadors"

Rosell s'apiada de Laporta

Rosell, durant la roda de premsa

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha assenyalat que la junta directiva del club no reclamarà l'execució dels avals que han de presentar Joan Laporta i set exdirectius més per valor de 23,2 milions d'euros. "No està bé que paguin justos per pecadors", ha reblat.

L'actual mandatari blaugrana ha puntualitzat que "no tenim cap legitimació per executar la sentència dels avals. El Barça no pot fer res, des d'un punta jurídic, en aquesta qüestió", ja que aquesta condició correspondria al soci denunciant, Vicenç Pla.

Però ha assenyalat que "en un debat informal a la junta directiva, en el suposat cas que tinguéssim la legitimitat, que no la tenim, que la té aquest soci, la tendència majoritària de la junta és que no executaríem la sentència", ha remarcat.

Rosell ha dit que "no és la votació -ha seguit. La tendència del debat que hem tingut avui a la junta directiva és que no executaríem la sentència dels avals sense deixar la porta tancada a qualsevol acció jurídica que es pogués prendre per preservar les garanties i els drets que el club té arrel d'aquests avals". "Dit això, la nostra junta directiva seguirà avalant", ha conclòs.


Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 05/03/2013 - 18:57

VISCA JOAN LAPORTA GRAN PRESIDENT !!!!
ROSELL DIMISSIO' ! !

#6 enric, barcelona, 05/03/2013 - 17:29

Rosell i els boixos nois.............................la seguretat dels cules per un grapat de vots.Saltant.se el Mossos es un IRRESPONSABLE,i el tema esportiu sho pot carregar tooT.

#5 Xavier, Salt, 05/03/2013 - 16:28

Aquest soci amic vostre ens pot deixar sense cap títol perquè ja saps Sandrusco que els jugadors s'han plantat i si això no es soluciona d'una vegada ben aviat podriem quedar també eliminats de la Champions. Els jugadors s'aprecien molt la directiva de Laporta.. Encara no ho enten's Sandrusco!!

#4 spanish, Madrid, 05/03/2013 - 03:59

62000 pallussos el van votar i a sobre cridaven Sandruscu sandruscu jajajajjajajajajajajajaajaa patetics som un poble per sota del nivell de Togo.......penos.......a Roma seriem esclaus

#3 visca els negocis del Barça!, Boston, 04/03/2013 - 21:21

No esperavem una altra resposta de l'actual directiva del Barça perquè en essència aquests directius, com passa amb la nostra classe política desprestigiada, tenen tots els mateixos interessos i practiquen el mateix joc per satisfer-los. El servei a Catalunya sempre estarà per sobre d'uns estatuts.