Publicitat
Esports · 5 d'Agost de 2013. 18:10h.

Roser Tarragó sí que serveix per promocionar Madrid 2020

La waterpolista ha rebut insults per tenir l'estelada al seu perfil de twitter

Roser Tarragó sí que serveix per promocionar Madrid 2020

Imatge de la fotografia (Foto: Twitter)

La candidatura per organitzar els Jocs Olímpics Madrid 2020 ha utilitzat la imatge de la waterpolista catalana Roser Tarragó per promocionar-se durant els Mundials de Natació que s'han celebrat a Barcelona durant aquestes dues darreres setmanes. En canvi, ni la candidatura ni la federació espanyola no han fet cap defensa de l'esportista, que ha tancat el seu compte de Twitter pels insults que ha rebut a causa de portar una estelada al seu perfil.

Com es pot veure en les imatge que la candidatura té publicades al seu Twitter, en l'estand que tenien al Palau Sant Jordi hi ha un lateral que està cobert per quatre fotografies, la de la waterpolista està a la part de dalt a l'esquerra. Tarragó comparteix protagonisme amb les també catalanes Ona Carbonell, Mireia Belmonte i la ja retirada Andrea Fuentes.

En una nota publicada a la seva web, Madrid 2020 ha fet una valoració dels Mundials de Natació de Barcelona i destaca que "han estat de nou un exemple perfecte de la capacitat organitzativa del nostre país per a albergar esdeveniments esportius internacionals de gran nivell". 

"La candidatura de Madrid 2020 no podria haver tingut millor ambaixador davant els membres del Comitè Olímpic Internacional que han estat presents durant aquests dies en els diferents enclavaments que han acollit les competicions", conclou.

La imatge ja està circulant per Twitter i alguns usuaris han expressat que "quins collons tenen els espanyols: a sobre d'insultar a la Roser Tarragó, n'utilitzen la foto a l'estand Madrid 2020" o "a l'estand de Madrid2020 qui apareix... la millor, Roser Tarragó... tenen conya els insults".

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#31 pepalmogaver, Rep. de Gràcia, 08/08/2013 - 19:39

Endavant Roser Tarragó !, no facis cap cas dels què critiquen, et retreuen i t'insulten !!!. Són una colla de pocavergonyes i amargats ancorats en el Segle passat. No diran els mitjans que la gran majoria de les medalles són gràcies als/les catalans/es !. Quina hipocresia !

#30 Ainhoa, Lleida, 06/08/2013 - 20:08

Tothom és lliure d'expressar les seves opinions, de forma privada o pública pel mitjà que vulgui, i això no hauria de tenir repercussió de cap tipus!
Visca els mundials de natació i les watterpoleres!

#29 Marta , Girona , 06/08/2013 - 20:08

Només faltaria fer uns Jocs Olímpics a Madrid. Quina vergonya i quin poc seny dels espanyols amb la crisi i la corrupció que tenen

#28 laurita, Barcelona, 06/08/2013 - 20:07

¿¿¿Podrá hacer ella lo que le salga de las narices??? ¿¿¡¡Y sentir y hacer lo que quieraaa!!??
Que amargura de gente

#27 irene llopis, castelló, 06/08/2013 - 20:04

Que lástima estas cosas. Se ve la poca tolerancia que hay en este país... por unos y por otros :(