Publicitat
Esports · 25 de Febrer de 2009. 18:34h.

"Roures és el gran beneficiat de la guerra entre TV3 i el Barça"

"Investigueu els entorns del senyor Laporta, potser hi trobareu petroli", diu Ferran Monegal

Ferran Monegal ha assegurat que el gran beneficiat de la guerra que mantenen TV3 i el FC Barcelona és Jaume Roures, president de Mediapro. En declaracions al programa Versió RAC 1, el periodista ha indicat que "és curiós, parlaveu de Barça TV. Qui gestiona Barça TV? El Roures. El Roures té la contracta d'explotació de Barça TV. I és el gran beneficiat de la guerra entre TV3 i el Barça perquè la gent aleshores ha de sintonitzar la Sexta".

Monegal ha indicat que "per primera vegada a la història un entorn presidencial fent pressió a l'actual president ha obligat a televisió de catalunya a marxar del camp. És més, als jugadors els hi arrenquen l'escut de TV3 de la samarreta. Això és insòlit. Reclamant'hi un deute, a més, que no està clar que això ho degui TV3". El conductor del programa de Rac 1, Toni Clapés, ha fet notar que el deute motiu del litigi encara està als tribunals. I Monegal ha afegit "doncs que esperin a la resolució judicial. Com és que hi ha hagut aquesta prepotència? Qui hi ha al costat i a l'entorn del senyor Laporta?"

El director de TeleMonegal a Barcelona Televisió ha finalitzant amb una recomanació: "Investigueu els entorns del senyor Laporta, potser hi trobareu petroli".

Ferran Monegal, en una entrevista feta a E-notícies
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Lluís, Tortosa, 26/02/2009 - 10:01

No us preocupeu, que TV3 continuarà llepant el cul al Barça a través de la secció d'esports del Telenotícies.

#9 pep, manresa, 25/02/2009 - 23:29

Si un client em dèu calers i no em paga ni ell ni el seu avalador, el primer que faré és deixar de servir-li gènere abans que la bola es faci més grossa i m'arrossegui a mi a la ruïna.
TOTS VOLEM VEURE EL BARÇA EN CATALÀ I PER TV3, QUE PAGUI TV3

#8 pep, manresa, 25/02/2009 - 23:24

Tal com està la Justícia (española, por supuesto), si el Barça ha d'esperar que dictamini un jutge potser llavors el deute seria de 300 o 3.000.
A mès, perquè cony ha d'esperar el Barça que ningú li digui el què ha de fer o deixar de fer..?

#7 Culer decebut, Les Corts, 25/02/2009 - 22:23

Josep de Sabadell em sembla be el teu raonament pero reuslta que TV3 es la tv publica de Catalunya i el Barça es l'entitat esportiva que aglutina mes seguidors i simpatitzants. Es que l interes general es del Sr. roures???

#6 Jaume, Gracia, 25/02/2009 - 22:21

Aquest sociata confes un dia ens dira que el laporta va matar el kennedy. Si hi ha coses, que les digui. Insinuar es el que fan els demagogs, propagandistes i poca-soltes.