Publicitat
Esports · 20 de Juliol de 2020. 18:32h.

“Roures és un gran perill per al Barça”

Jordi Majó, excandidat a la presidència del FC Barcelona: “El club necessita un president independent”

“Roures és un gran perill per al Barça”

Jordi Majó, en una imatge d'arxiu durant una campanya a presidir el Barça

L'excandidat a la presidència de Barça, Jordi Majó, demana per al club un president “independent” amb experiència en la gestió empresarial per treure el club de la “profunda crisi” esportiva, econòmica i social. “S'albira un futur negre”, adverteix Majó en una entrevista a e-notícies, on assegura que econòmicament el F.C. Barcelona té un situació "problemàtica" per un "nivell d'endeutament excessiu".

Jordi Majó considera que l'actual junta directiva “va pèrduda” perquè “la gestió que s'està fent és a curt termini”. “Cal un revulsiu, cal un canvi”, assenyala l'excandidat a la presidència de Barça. Majó demana una canvi en la directiva, però deixa clar que no li agradaria que aquest provingués de la mà del productor audiovisual i amo de Mediapro, Jaume Roures.

“Roures és un perill per al Barça. No m'agradaria que Jaume Roures tingués ni un peu ni un cop de mà al club”, manifesta Jordi Majó. Argumenta que “no m'agrada el seu historial empresarial” i “tinc els meus dubtes personals que Jaume Roures realment estimi el Barça”. “Penso que vol estar al Barça per guanyar diners”, conclou.

D'altra banda, expressa el seu desig que “el Barça tingués un president independent amb experiència en la gestió empresarial”. “Tot el que són poders fàctics mediàtics i econòmics dins del Barça, no m'agrada. El Barça és dels socis. Ha de ser impol·lut. Ha d'estar allunyat de qualsevol influència mediàtica i econòmica”, afegeix.

Pel que fa a el posicionament polític que hauria d'adoptar la presidència de club, Majó diu que totes les idees política són “vàlides”, però “el que no entendria és que el presidís algú que fos sectari, d'un extrem o de l'altre”. “Has de governar per a gent que té diferents ideologies. No et pots expressar d'una manera o d'una altra”, indica.

L'excandidat a presidir el Barça també ha parlat de Neymar per oposar-se a un possible retorn del jugador i sentenciar que “el fitxatge de Neymar ha estat una desgràcia”. “L'única bona notícia de el fitxatge de Neymar és que el Barça va fer la millor operació de la història al vendre'l per 222 milions al PSG”, opina.

En l'aspecte esportiu, Majó lamenta que l'equip “és depenent de Messi”. “Quan un jugador agafa la pilota, el primer que fa és aixecar el cap per veure on aquesta Messi”, ressalta. En tot cas, afirma que és “el millor jugador de la història” i “tenim una gran sort per tenir-lo”.

Jordi Majó és un empresari que va ser candidat a les eleccions del FC Barcelona l'any 2003. Va quedar tercer, per darrera de Joan Laporta i Lluís Bassat. Posteriorment, l'any 2015, va tornar a intentar-ho però no aconseguir les signatures necessàries i va haver-se de retirar de la cursa electoral.

 

 

 

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 el verdugo del Cid, Catalunya, 21/07/2020 - 16:42

Vet aquí els beneficis de llegir, alguns cops, aquest digital. La veritat, no em queia gaire bé, aquest Roures. Ara ja sé a quin equip he de votar a les properes eleccions a la presidència, pel bé tan del Barça com de Catalunya. Si us cau tant malament, segur que és un tio de p.t. mare! :P

#6 electra, Barcelona, 21/07/2020 - 09:40

Te tota la raó , en Roures i el seu soci són uns pirates......

#5 Ramón, BCN, 21/07/2020 - 09:18

Si un club deportivo entra en política, y más un club como el Barça, con seguidores de toda ideología dentro y fuera de Catalunya, es una decisión que les terminará afectando para mal también en lo deportivo, pues la política lo corrompe todo.

#4 Ojotuerto, Calafell.tab, 21/07/2020 - 06:32

El perfil que quiere no lo va a encontrar entre los "catalanes pro". Ni los socis que lo voten. ..... Si quiere buscar entre los "otros catalanes" algunos quedan.........

#3 Joan, Bcn, 20/07/2020 - 22:58

A Catalunya hi ha 2 mons. Un integrat i controlat al que se li apliquen les lleis.
L'altre no controlat , estimulat a venir per ERC, que és mou amb total llibertat del maresme a lleida ,o okupa vivendes i posa bombes a Alcanar No hi ha cap control de si és portador del covid
Després venen les sorpreses i els efectes colaterals , que són molts.