Publicitat
Esports · 18 de Març de 2021. 21:57h.

Roures matisa que només ha deixat una pòlissa

L'empresari nega cap aval personal a la directiva de Laporta

Roures matisa que només ha deixat una pòlissa

L'empresari Jaume Roures, en un comunicat, assegura que no va prestar cap aval personal a la junta de Laporta sinó una pòlissa vigent durant uns mesos. Roures assegura en el mateix comunicat que aquesta col·laboració es va fer amb la finalitat d'evitar la repetició de les eleccions.

"Una societat vinculada personalment a mi, Orpheus Media, SL, i que està totalment al marge de Mediapro, ha garantit al Banc de Sabadell SA una pòlissa concedida als membres de la junta directiva de l'FCB. Aquesta garantia només té vigència durant uns mesos. No es tracta, per tant, de préstec o donació de cap tipus", indica.

A continuació deixa clar que "Orpheus Media, SL no ha pretès ni demanat cap contraprestació als membres de la Junta directiva del FCB, excepte el reemborsament de el cost econòmic de la garantia a en acabar la vigència de la mateixa. No es tracta per tant de cap operació comercial ni d'obtenir cap tipus de control sobre el club o participació en la seva junta".

"Aquesta col·laboració es va fer per complementar l'import de l'aval exigit per la LFP i amb l'única fi d'evitar la repetició de les eleccions. La repetició electoral hauria estat molt perjudicial per al club, en definitiva, pel conjunt de socis del FCB doncs li hauria portat a una crisi de proporcions difícils de calibrar", conclou.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Gregari, VNG, 20/03/2021 - 11:17

Ultranacionalista independentista, comunista, millonario, poderoso, estuvo en la cárcel por tener el comando Barcelona de eta en su casa. Vaya tela!

#4 Sergi Sergio, Barcelona, 19/03/2021 - 13:30

Este pajaro un aval personal??? Este todo lo hace a traves de sociedades pantalla en multiples paises, no sabe nada el pajarraco.

#3 Magic Jan, Girona, 19/03/2021 - 10:05

Laporta deu ser un màgic com per deixar Houdini i Copperfield a l'altura del betum, a part de ser un Capitàn Trueno de valent, per que atesa la situació econòmica del club i els pagaments que haurà d'afrontar no sembla que cap mortal sigui capaç de sortir d'un embolic trant gros. O potser creu que la cojuntura actual és la mateixa d'abans?

#2 Luigi., Barcino, 18/03/2021 - 22:42

O sea que,si lo he entendido bien, Laporta se presentó y ganó las elecciones sin disponer de los avales ya que se formalizaron con posterioridad.

#1 jvcs, barcelona, 18/03/2021 - 22:22

¿Esto es legal ? yo creo que no parece fraude de ley , haber que ocurre