Esports · 24 de Setembre de 2022. 17:49h.

Saint Denis a Cornellà

Centenars de magribins es colen al camp de l'Espanyol durant un Marroc-Xile

Saint Denis a Cornellà

Centenars de magribins s'han colat al RCDE Stadium aquest dissabte al partit entre el Marroc i Xile. Segons es pot apreciar als vídeos compartits a xarxes socials, desenes de persones han saltat els torns sense pagar i evadint els controls de seguretat de l'estadi.

Es tracta d'una escena molt similar a la viscuda mesos enrere a Stade de France, situat a Saint-Denis a París, durant la final de Champions entre el Reial Madrid i el Liverpool, on també es van poder veure persones d'origen magribí intentant colar-se al estadi, fet que va provocar el retard de l'inici del partit.

Abans i després de la final, els aficionats de Madrid i Liverpool també van patir atacs i robatoris als voltants de l'Stade de France. L'empresari Martin Varsavsky va relatar al seu compte de Twitter com va veure "cents de parisencs africans atacant els fans rient de nosaltres i veure'ns en pànic".

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#35 Sergi, Les Corts, 27/09/2022 - 08:31

Igual hubiesen preferido poder permitirse una entrada y ver el partido sentados en su butaca.

#34 Capit@n España, Purgandus populus!!, 26/09/2022 - 16:38

La Guardia Mo.ra de Jordi Pujol.

#33 Marcial Heredia, En tierra de cuñaos, 25/09/2022 - 23:10

Pero por qué montan un partido de la selección de Marruecos si saben que nadie pagará la entrada. Parecía ell metro en hora punta, todo dios brincando, macho, Junqueras tropezó y le pillaron, está torpe. La camarilla de ERC llenaban el palco. Agitando la bufanda como forofos. Ganaron.

#32 Soloesmiopinion, Tabarnia, 25/09/2022 - 19:39

No me extraña que pase esto. Encima de que pagan nuestras pensiones, les queremos cobrar por ver un partido.

#31 Progressisme hipòcrita, Gallinertown, 25/09/2022 - 12:49

Preparem-nos per que si guanyen les dretes a Italia ens fotràn un cartipàs catastròfric sobre els perills de l'ultradreta i tota la ferralla habitual, malgrat que al cap i a la fí el que fràn és poca cosa, pero a més d'un se li han entrevessat els budells, l'unic consol que tenen és que els pagapensions ens vindràn amb més quantitats cap aq