Publicitat
Esports · 5 de Maig de 2010. 13:05h.

Sala i Martín rebutja integrar-se a la candidatura de Ferrer

"Es vol quedar a la junta que farà les eleccions"

Sala i Martín rebutja integrar-se a la candidatura de Ferrer

Sala i Martín, durant l'acte de presentació de la precandidatura de Godall

Xavier Sala i Martín no anirà a la llista de Jaume Ferrer perquè la seva intenció és quedar-se a la junta directiva que tutelarà el procés electoral. El candidat continuista ha dit que "jo he parlat amb el Xavier i m'ha dit que vol estar a la junta que es queda per fer les eleccions fins al 30 de juny".

D'aquesta manera, l'actual tresorer blaugrana no s'integrarà en aquesta llista. El passat mes de gener, Sala i Martín va apostar per Alfons Godall com a candidat sorgit de l'actual directiva barcelonista. Fins i tot va ser l'encarregat de fer la presentació de Godall el dia que va fer oficial la seva decisió de presentar-se als comicis.

Un mes més tard, a finals de febrer, Sala i Martín va repassar Ferrer en una tertúlia de Rac 1 arran de la sortida d'aquest de la comissió delegada del club. Posteriorment, Laporta va treure la seva confiança a Godall i va apostar pel vicepresident de Patrimoni com a candidat oficial.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 ciutadà ppcc, Palma, 05/05/2010 - 22:04

Quant comentari psociatoide per aquí...

Visca Sala i Martín.

#4 José Tomás, Bcn, 05/05/2010 - 21:17

A Benetton Sala Martín le queda por suerte un único partido en el palco igual que a Laporta. Si se quiere quedar hasta el final, que disfrute. Y si no quiere ir con Ferrer pues que no vaya, nadie le echará en falta. No es ni ha sido nadie, ni será nadie

#3 Josep, BCN, 05/05/2010 - 20:36

Home, vol quedar-se per manipular tot el que faja falta, només queda que també l´ajude David Moner. Torna-te´n a Yanquilandia amb els teus amics neocons i veges si n´hi ha algún pais més invadir !

#2 AP, bcn, 05/05/2010 - 18:31

És trist que hi hagi gent que es dediqui a desprestigiar persones honestes, conseqüents, independentistes i inteligents com el senyor Sala Martin.

#1 Jordi, Barcelona, 05/05/2010 - 14:15

Aquest personatge no mereix el més mínim respecte per part dels socis. Constantment està canviant de parer per treure el seu propi benefici. Si us plau, deixa el Barça tranquil i torna a NYC amb les teves americanes.