Esports · 8 de Setembre de 2015. 19:49h.

Sancionarà també Antiviolència?

Una campanya a Twitter demana que es xiuli a Piqué quan jugui amb la selecció espanyola a Alacant

Sancionarà també Antiviolència?

Una imatge de la campanya perquè es xiuli a Piqué

Una campanya per Twitter amb l’etiqueta #LaGranPitadaAPique demana que es xiuli al jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué, en el partit que jugarà la selecció espanyola a Alacant el 13 de novembre.

En una imatge que circula per la xarxa social es demana que es faci aquesta xiulada amb el lema “No te olvides el silbato, silbar es libertad de expresión”, en una clara referència a les paraules de Piqué quan va qualificar com un exercici de llibertat d’expressió els xiulets per part de l’afició del Barça i de l’Athletic a l’himne espanyol.

Precisament, per aquesta xiulada es va generar una gran polèmica entre diferents estaments de l’Estat espanyol que van demanar mesures de càstig contra els impulsors de la xiulada a l’himne espanyol durant la final de la Copa del Rei.

La Comissió Antiviolència va proposar a finals de juliol una multa de 66.000 euros al club blaugrana. En concret, el Barça va ser multat per dos motius diferents, segons aquest organisme sancionador.

En primer lloc, amb 60.000 euros, per "incompliment de les obligacions exigibles al disseny i execució del dispositiu de seguretat i els controls d'accés i la introducció i encesa d'objectes prohibits (diverses bengales) a l'interior del recinte esportiu".

I en segon, amb 6.000 euros "per la inacció i falta de col·laboració mostrada respecte de les convocatòries, efectuades per diverses entitats i que van ser expressament advertides, per a realitzar en el recinte esportiu diferents actes de reivindicació política, alguns d'ells de contingut intolerant, amb ocasió del partit”.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#21 Bernat, Barcelona, 10/09/2015 - 08:58

Atenció, que ja hi ha penyes del Barça que s'estan organitzant per xiular Sergio Ramos en els partits de Logroño i Alacant contra Luxemburg i Anglaterra. Ens divertirem..

#20 Joan Cagoemtot, Barcelona, 09/09/2015 - 19:12

I la UEFA que hi dirà? i la FIFA?, la ONU?, La UE? això és racisme...

#19 En Fernandes, Barri de Sants, 09/09/2015 - 15:16

Ara "silbar es libertad de expresión" jajaja com se´ls hi veu el llauto aquests espanyols..espero que antiviolència multi a la Real Federación Española de Futbol per la pitada....O TODOS MOROS O TODOS CRISTIANOS....se´ls hi gira feina

#18 Neferu, Barcelona, 09/09/2015 - 13:09

Si los catalanes decimos que pitar una bandera o a quien sea es libertad de expresión, no debería de incomodarnos que piten a Piqué o a la estelada, o a perico de los palotes. lo contrario será hipocresía pura y dura.

#18.1 En Fernandes, Barri de Sants, 09/09/2015 - 15:19

D´acord la gent pot pitrar i fer el que vulgui però aquests twuits son incitació a la violència.. la xiulada a l´himne era llibertat d´exprsssió i la van sancionar juntament amb les persones que van incitar.ho a fer...O sigui que ajo y agua, o tots moros o tots cristians

#17 iñigo, castello, 09/09/2015 - 10:52

Ya veremos si la gente pita. Porque el nivel de fanatismo está solo en un bando. Pero en todo caso, no es lo mismo pitar a una bandera que a una persona. Y si aun así la pitada sucede, que actúe antiviolencia. Por supuesto.