Publicitat
Esports · 23 de Gener de 2014. 21:19h.

Sandro perd el suport de la premsa

Els mitjans han demanat explicacions després de la portada d'El Mundo

Sandro perd el suport de la premsa

Imatge de la portada d'El Mundo de dilluns

La sort de l'encara president del Barça, Sandro Rosell, es va començar a tòrcer quan el diari El Mundo va publicar en portada, dilluns passat, que el contracte de Neymar era superior al que deia el club d'acord amb la documentació lliurada a l’Audiència Nacional.

Rosell ha començat a perdre el suport de la premsa catalana -d'El Periódico a RAC-1- només dos mesos després del fitxatge del quart director de comunicació del club, Albert Montagut. Montagut havia estat director d'El Mundo a Catalunya.

Des de llavors, han estat molts els articulistes i tertulians que han exigit explicacions al dirigent. Fins i tot El Periódico -mitjà en el qual també va treballar Montagut- va publicar un editorial en el qual reclamava “una explicació detallada als socis, els propietaris del club”. “No n’hi ha prou amb desmentits”, afegien.

El diari del Grupo Zeta, a més, obria el diari de dimarts amb el contracte de Neymar i l’ampliació del Camp Nou com a portada i Tema del Dia. Poc després asseguraven que alguns dels contractes signats pel Barça i el brasiler no inclouen clàusula de confidencialitat.

Fins i tot RAC-1, la ràdio del Grupo Godó -al qual sempre s’ha apuntat com molt afí a Rosell-, ha entrevistat aquest dijous Felipe Izquierdo, advocat del soci del Barça Jordi Cases, el qual ha presentat la denúncia pel ‘cas Neymar’.

L’advocat ha assegurat que “el que publica El Periódico és correcte. Alguns contractes del Barça no inclouen la clàusula de confidencialitat”. A més, ha revelat que les poques que sí que s’han posat les han demanat la família i Rosell.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 LOLA, BCN, 24/01/2014 - 10:25

Al final el rossell serà el presi mes senser que ha tingut el club!

#5 RogerVallsLopez, Sabadell, 24/01/2014 - 09:03

Otro exito de investigacion del diario El Mundo, de los muchos que tiene ya, aunque algun patinazo hayan publicado alguna vez, pero al menos investigan y denuncian, no como hace la prensa catalana de titulares unicos y tan apesebrada y genuflexa al poder regional.

#4 xaviacus, LH, 24/01/2014 - 07:59

es sorprenent que un mitjà de comunicació apunti al missatger... la mania d'en Rius a Montagut passa per sobre de l'anàlisi crític de la realitat. Per sort Rius, t'ho veig fer poques vegades.

#3 pep, manresa, 23/01/2014 - 23:05

Pujol, Millet, alavedra, Prenafeta i Rosell.

#2 Terraxa, Terrassa, 23/01/2014 - 22:35

que no, tant el FCB com el Real Madrid, com tots els altres tenen el ple suport de la premsa..... que no es dedica pas a repetir el monstruós deute que els clubs de futbol tenen amb Hacienda i la SS.
De fet, amb aquest deute, els clubs tenen suport fins i tot del Gobierno del Estado!!