Publicitat
Esports · 25 de Maig de 2019. 21:18h.

Seguidors del València tapen la xiulada a l’himne espanyol

A la final de Copa entre el Barça a Sevilla

Aficionats del València han tapat la xiulada que una part dels seguidors del Barça han dedicat a l'himne espanyol abans de l'inicia de la final de la Copa del Rei que disputen el dos equips a l'estadi Benito Villamarín, a Sevilla.

Alguns blaugranes han xiulat fortament l'himne quan han sonat les primeres notes, però els valencianistes han començat a taral·lejar la Marxa Reial com a resposta a la xiulada.

copa.jpg

Felip VI a la final de Copa, a l'estadi Benito Villamarín
Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#33 JO VAIG SER-HI AL BENITO VILLAMARIN, Barcelona, 26/05/2019 - 22:30

Perdoneu l'error d'ortografia

#32 JO HI VAIG SER-HI AL BENITO VILLAMARIN, Barcelona, 26/05/2019 - 22:21

Per cert, l'afició del Valencia en general molt correcte excepte algún "tontet" amb una mica d'anticatalanisme utilitzant o millor profanant, la bandera d'Espanya.

#31 JO HI VAIG SER-HI AL BENITO VILLAMARIN, Barcelona, 26/05/2019 - 22:17

Varem anar al Benito Villamarin, erem un grup de 8 culers catalans i varem ser respectuosos amb l'himne d'Espanya i amb el Rei. Podeu dir el que volgueu, pero varem ser molts els barcelonistes de Barcelona i d'arreu d'Espanya que ni estem ni recolzem les consignes independentistes es més, pensem que ja comencen a ser una carrega club..

#30 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT AMB ELS QUE PROTEJEN MAS A LOS DE FUERA QUE LOS DE CASA , ELS DEL BARÇA NOMES SE EMPORTARA LA XIULADA AL REI , JA QUE LA VICTORIA NO UNA DERRO, 26/05/2019 - 19:53

Molta Xiulada ,PERO RES A CELEBRAR PERD EL BARÇA , Els Jugadors del BARÇA Tenen EYACULACION PRECOZ SI Que perden la Força .JA No corren ni la fican dintra la porteria . ¿ DONDE ESTA EL MILLOR JUGADOR DEL MÓN ? Diuen esta al BARÇA Pero no a fet RES Per ajudar a GUANYAR LA CHAMPIONS NI LA COPA DEL REI De que serbeix .tenir-lo .

#29 Onofre de Dip, Barcelona, 26/05/2019 - 16:33

A València mai haurà nacionalisme, menys encara separatisme, com a Catalunya. I serà així perquè, en el seu moment, els valencians es van decantar per a donar prioritat al seu patriotisme espanyol, sense menystenir la seva valencianitat. Això, independentment d’actituds poc racionals com les del blaverisme més abrandat.