Publicitat
Esports · 25 de Febrer de 2009. 17:01h.

Sense por a Madrid

"La competència ens esperona", diu Carod-Rovira al Circuit de Catalunya

Sense por a Madrid

Carod-Rovira, i resta d'autoritats, a la celebració de la posada de la primera pedra

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha dit que "la competència ens esperona, ens fa créixer i autoexigir-nos cada any per tenir el circuit a punt", en referència a la propera construcció d'un circuit permanent de velocitat a Madrid i al circuit urbà de València, ja en funcionament. El president del Consorci del Circuit de Catalunya ha recordat que al traçat de Montmeló "conviuen les dues competicions més importants a nivell mundial". Carod-Rovira ha presidit l'acte de celebració dels vint anys de la posada de la primera pedra del Circuit de Catalunya.

La continuïtat de la Fórmula 1 està garantida fins a l'any 2016, i al Circuit de Catalunya es porten disset edicions continuades de Moto GP. L'any 2008 es va tancar amb una ocupació del 90 per cent, amb més d'un milió d'assistents i activitats en pista durant 330 dies.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 ALEKSANDROS, BCN, 25/02/2009 - 21:56

PODREM CELEBRAR ALGUN DIA UN ANIVERSARI D'ALGUNA PRIMERA PEDRA POSADA PEL TRIPARTIT??? NOOOO!!!
ANIVERSARIS DE CAGARADES SEVES? SIIIII!!!

#4 aleksandros, bcn, 25/02/2009 - 21:54

CAL CELEBRAR UN 20 ANIVERSARI PER AIXÒ? ES PENJEN MEDALLES? DE QUÈ? SI S'HAN VENITLAT TOTA LA GENT I DIRECTIUS QUE HAN FET ARRIBAR EL CIRCUIT A ON ÉS!!! OBRA DE CIU!!! I ELLS QUE FAN? DE BOLTOTS!!! VIURE DE LA FEINA FETA PELS ALTRES!!!

#3 doctor Català, BCN, 25/02/2009 - 21:42

cap dubte. Si l'ajuntament o la comunitat de Madrid volgués fer més zones verdes amb arbres i millorar equipamens socials seria perquè volen destruir Catalunya.

#2 Gerard, Barna, 25/02/2009 - 19:50

Carles tranquil. Tenim un dels millors circuits del món, per no dir el millor. Si el de Madrid el fan tan bé com el de València encara hi sortirem guanyant. A més Espanya necessita competir per poder independitzar-se de nosaltres d'una vegada.

#1 Carles, Barcelona, 25/02/2009 - 18:22

Madrid sempre ens vol destruïr. Van acabar amb la borsa de Barcelona. Van fer una fira, copiant els salons de la de Barcelona, per enfonsar-la. Han convertit l'aeroport d'el Prat en terminal de Barajas. Ara el circuit de velocitat....